Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Lássuk a medvét, vagyis azt, hogyan tölti hétvégéjét a szerkesztőség apraja-nagyja. Vasárnapi bevásárlással? Oppardon, a családdal? Esetleg játékkal?

Hirdetés

Minden perc kínszenvedést okoz, amit nem a Watcherem pátyolgatásával töltök Eorában, szóval vegyétek úgy, hogy lefutottam a kötelező köröket, próbáltam valami szellemeset írni, de nem ment. Pár hétig ne is keressetek.  (- a szerk.)

Mocsy - A szokásos World of Warcraft köreim lefutása után most már tényleg nekilátok a cikkeimnek, mert Magdi anyus fogóval tépi ki a körmeimet...és akkor még szerencsésnek mondhatom magam. A szombat így el is repül gyorsan, vasárnap szülői látogatás van betervezve, illetve kinézek Sakman barátom retro kiállítására a Csokonai művházba. Annyira vágyom egy kis Mortal Kombat 2 versenyre...

daev - Elkezdtem Bloodborne-ozni. Nagyon fáj. A From Software vajon könnyben kapja a fizetését?

Paca - Dupla XP hétvége van a Hardline-ban, úgyhogy nem kérdés, hogy most fogom magam felhúzni, és ha már úgyis ott vagyok, annyi pénzt gyűjtök, amennyit csak tudok. Emellett tesztelem a Ride-ot és a Forza Horizon 2 Presents Fast & Furioust is, illetve kint leszek pár órát a retro kiállításon mindkét nap, megpróbálom nem lelőni HP-t Wizard of Worban.

BZ - Látom, mit csinálsz. Látlak, ahogy most ott ülsz, és olvasod a GSO-t. Látom, ahogy a sok játék közepette azon gondolkozol, hová menjél este egy kisit kikapcsolódni. Aztán látlak a budapesti G3 Rendezvényközpontban, a Király utcában, ahol BZ-koncerten csápolsz. A zene jó, a sör hideg, a belépés ingyenes. Látom, hogy most öltözködni kezdesz, és indulsz. Ha most ráveszed magad, simán ideérsz. Várlak. Ide: https://www.facebook.com/events/336668043196790/
Vasárnap, szigorúan a koncert után persze, egyrészt megnézem a Rust újdonságait (most már például kis fatáblákat lehet aggatni az ajtó fölé, meg bárhová, kiírhatod, hogy ez a BZ háza, ha bejössz, felnégyellek, meg hasonlovak). Utána pedig visszaszippant a Cities: Skylines, ami valahogy sokkal jobban bejön, mint az utóbbi SimCity változatok. A tengerparti Nyomárváros kis lakói egyelőre nagyon szeretik a polgármesterüket... Persze csak addig, amíg el nem hívom őket kötelező jelleggel BZ koncertre. Tudjátok, a G3 Rendezvényközpontba... ;-)

Stöki - Egyik kezem a Pillars of Eternityvel matatna, másik a Bloodborne-t próbálgatná több-kevesebb (inkább kevesebb) sikerrel, a lábam a hétvégi retro játékkiállításra vinne a Csokiba, a nyakamon meg a család lóg, szóval ha valaki tud egy olcsó és megbízható klónozóklinikát, szóljon.

Nightwolf - Ori lázban fetreng az egész család. Igaz, mióta Eprespuszedlee meglátta, hogy mivel játszom, nem nagyon férek oda a géphez. Köszi szépen Epres, most miattad fognak elmarasztalni és szügyön szöszmötölni, mert nem tudok dolgozni a masinán. Csak játszol és játszol, a kaja meg majd magától besózza a testét, bemászik a forró sütőbe, magára húzza az ajtót és 10 percenként körbelocsolja a kisülő szaftot a cupákos részeinél?!... Jó-jó, inkább rendelek pizzát, csak tedd le kérlek azt a kalapácsot... Ja, és mikor Guild Wars-ozhatok egy kics... Rendben, nem fogok...

Kaci - A hétvége a Borderlands jegyében zajlik majd, ugyanis nemcsak a Tales from the Borderlands második epizódját "kell" kipörgetnem, hanem a The Handsome Collectionbe is fejest ugrunk majd a lakótársakkal. Chips és sör már bekészítve, kontrollerek felöltve, semmi nem állhat a 3-fős couch-coop útjába. Azt azért egy kicsit sajnálom, hogy a játék mellé nem kaptam egy távirányítós Claptrapet, de az ember ne legyen telhetetlen.

szada - Undorító, már-már megvetendő módon rákattantam a Heroes of the Storm bétára és már sikerült Diablót megszereznem, de Kerrigan és Nova még hátra van, meg a tisztesség kedvéért jó lenne Raynor is. Na de már csak a hétvégéig!

- A csillagok kedvezőtlen együttállásának köszönhetően olyan dolgok kavarognak a fejemben manapság, mint a Forma-1 maláj nagydíja, a 2015-ös játékváltozat bejelentése, és a Project CARS újabb csúszása. És hogy mi ennek a végeredménye? Valószínűleg elgurulok néhány (tucat) körre a tavalyi verzióval.

Tonight - A hétvégén nem igazán lesz alkalmam semmilyen hatalmas vállalkozásba belevetnem magam, szóval valami olyasmi játékra kell essen a választásom, amit relatíve kisebb dózisokban is lehet játszani. Nem rossz választás erre például a bétázós Heroes of the Storm, ami az eddig vele töltött idő alapján egészen jópofának tűnik. Persze továbbra is igaz, hogy nem kenyerem a MOBA játékok műfaja, szóval csak mértékkel.

Chavalier - Megjelent a Pillars of Eternity, más egyebet aligha szükséges erről mondanom.

Most pedig csicseregjétek el szépen, madárkáim, hogy miként múlatjátok az időt a hétvégén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)