Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hó alatt

|

Nemzeti ünnepre, szabadtéri foglalkozásra, már-már majálisra készültünk, ehelyett behavazva ülünk a lakásban és játszunk. Nehéz az élet...

Hirdetés



Szonja - Ron Gilbert (Monkey Island pl.) új (na jó, januári) játékát, a The Cave-et tervezem kipróbálni, egyrészt mert reménykedem, hogy hozza az elvárható minőséget, másrészt mert ilyen időben amúgy se nagyon érdemes kimozdulni a barlangból.



Sophiaso - Mivel tökéletes érzékkel éppen akkor jöttem haza Kelet-Magyarországra, amikor apokalipszis sújtja a térséget, leginkább azzal a gondolattal játszom el, hogy mit tennék, ha a két napos áramkimaradás után/közben zombik lepnék el a környéket. Azért egyre jobb már a helyzet, talán túlélem ezt a márciusi telet, majd önfeledten ikszbokszozhatok Pesten vasárnap este.

Kox - A Vergil's Downfall-nak kéne nekiállnom azonnali jelleggel, miután pedig azt kipörgettem, végre elérkezett az idő, hogy nekiláthassak a Tomb Raidernek is, amit mar másfél hete halogatok így is, szóval ez végre egy igazi játékos hétvége lesz, semmi más nem kell csinálnom, csak pihenni és püfölni a kontrollert (persze azt csak óvatosan azért ^_^ ).

Mocsy - A hagyományos World of Warcraft raidek mellé beiktatom még Sarah Kerrigan bosszúhadjáratának a befejezését is. A hét elején már sikeresen befejeztem a küldetések nagy részét, de a dráma és a katarzis még hátravan, ne ez vár rám a hétvégén. Igyekezni kell, mivel hamarosan itt a BioShock Infinite, amint az megjelenik nem marad idő az elmaradt játékokra.



HP - Nálam most Crysis 3 fut a hétvégén, mert biztos akarok lenni benne, hogy nem tetszik. Érdekes viszony ez, mert először teljesen lehangolt, majd szépen lassan kezdtem belejönni az íjazásba, aztán megint eluntam, de közben újra elkezdett tetszeni. Mint egy nyafogó kamaszlány, olyan vagyok, nem tudom, mi a jó nekem. Nem is írok többet, minek is.



Chavalier - Most, hogy végre rászabadulhatnak az újságírók a Gears of War: Judgment szervereire még a hivatalos megjelenés előtt, az a terv, hogy mindenkit felkoncolok multiban, aki Lancerem csöve elé merészkedik. Ezen felül még befejezném azt a néhány fejezetet, ami hátra van az Enslaved: Odyssey to the Westből. Elfeledett gyöngyszem az, én mondom.
Természetesen mindez csak akkor valósulhat meg, ha sikerül pár hektoliter mézes tea, egy kazalnyi papírzsepi és a marokszámra szedett antibiotikumok segítségével annyira összeszednem magam, hogy bele tudjak kapaszkodni a kontrollerbe.



Daev - Csoda lesz a hétvége. miközben végre kitolom az Assassin's Creed 3-at PS3-on, fél szemmel nézem, ahogy a barátnőm ugyanezt teszi a Tomb Raiderrel PC-n. De mivel az AC-ből már alig van egy pici hátra, betáraztam a Hitman Absolution-t is Xbox-ra, mer' nehogymá' játék nélkül maradjuk a hétvégén. Érdemes megfigyelni, hogy mennyivel cselekményesebb ez a rovat a leadás utáni hétvégén.



Disorder - Befejezem a Tomb Raidert, emellett a most megjelent Sniper Ghost Warrior 2-ben lopakodok, ami egy meglepően jóra sikerült, CryEngine 3 alapú mesterlövészes móka. Hiába van katasztrofális híre a fejlesztő City Interactive-nak, ez egy remek játék. A szokásos CS:GO-t lehet már mondanom sem kell.



Gyu - Bár enyhe csalódás volt számomra a SimCity, akkora csalódás azért nem volt, hogy ne építsek még egy-két várost a hétvégén próbálgatva a városok közötti együttműködés lehetőségét, illetve a specializációkat. A Star Trek Online is műsoron van, mert meg szeretném szerezni a Jem'hadar Attack Shipet - mégiscsak mókás lenne egy Jem'hadar hajóval grasszálni. Emellett nagyon hívogat a Steamen az Endless Space... Szerintem be fogom szerezni.



Paca - Mivel a hétvégére hazajöttem a szüleimhez, az Xboxomat pedig Budapesten hagytam, semmi komolyba nem fogok belemerülni. Tegnap éjszaka azért sikerült 2-3 órát eltöltenem a Heroes of Might and Magic V-ben, ráadásul a Guitar Hero III-at sem sikerült még száz százalékosan kijátszanom, úgyhogy ez a kettő van most tervben. Szabadidőmben inkább befejezem a Utopia első évadát, mert hát úristen, mit nézek?.



EndreMan - A FIFA 13-ban végre olyan magasban vagyok az online ladderen, ahol fél éve nem, úgyhogy a péntek nagyjából erről szólt, egy kis Tomb Raiderrel karöltve. Viszont ez a "kis" Tomb Raider annyira jól sikerült, hogy szombatra "nagy" lett belőle, és minden egyes alkalommal amikor játszom vele, újra és újra rádöbbenek, tényleg mennyire jól sikerült ez a reboot. Szerintem a hétvége többi részére már ez marad, mert egyrészt letehetetlen, másrészt pedig nem merek FIFÁZNI, mert akkor megvan az esély, hogy visszaesem, ebben a hónapban pedig már nem akarok több controllert venni...



Dudu - Tegnap este egyik jóbarátommal sikerült rájönnünk, hogy azért fagy ki mindig a gépem 5 perc játék után, mert a videokártyáról leesett a kis ventilátor - tudom, tudom, alapból erre kellett volna gyanakodnom. Fogtuk is magunkat, előkaptunk egy régebbi laptop hűtőt, szétszedtük, kicsit fűrészelgettük, és beraktuk a kártya alá - most jobban duruzsol a kicsike, mint új korában! Úgyhogy non-stop Tomb Raider-ezés következik, amikor épp nem hírezek, vagy tanulok. Szép az élet, gyárekek!



RG - Most, hogy kivégeztem a náci zombikat, átnyergeltem egy másik mesterlövészes játékra, és ebből körülbelül ki lehet találni, hogy a Sniper Ghost Warrior 2 lesz terítéken. Már amikor éppen nem a porcelánon ülök, köszönhetően a csütörtökön elfogyasztott lángosnak, ami ezek szerint messze nem volt csíramentes.



Nightwolf - A héten végre összeszedtem a bátorságot és befejeztem a The Walking Dead drámáját. Mivel elkészült a teljes magyarítás - köszönet érte a fordítóknak! -, így biztos voltam benne, hogy maximálisan megemésztve és megértve a körülöttem zajló káoszt, sikerül majd vigyáznom mindenkire... Csak annyit szeretnék mondani, hogy a Telltale srácai kitépték a szívemet és rá is hugyoztak. Sírtam! Azt már sejtettem, hogy nem életvidáman fogok felállni, mert nincs olyan ember, akit ne tiport volna meg a tyutyerka. Hunter volt az egyetlen, aki érzelmektől mentesen közölte, hogy őt nem viselték meg az események... Na ja. Huntikáról tudtuk, hogy egy fadarab érzelmi szintjével vetekszik, hiszen a napokban Mocsy asztalán egy ártatlan áldozati aranyhalat akart bemutatni - amit a szomszéd iroda akváriumából lopott - csupán azért, hogy több cukrot tegyen a kávéautomata az italába! Mindegy, azért szeretjük a srácot! Rátérve a lényegre, a hétvégén még mindig a Guild Wars 2 dübörög, de bármennyire is süti simogatóan a nap Norn harcosom nyakszirtjét, én most borúsan látom Tyria világát a Járkáló Halottak miatt!



Hunter - Még nem sikerült hozzájutnom a Heart of the Swarm példányomhoz (lehet, hogy nem feláldozni kellett volna azt az aranyhalat), de addig is megharcolom a saját csatáimat a WoL ladderen. Közben még igyekszem haladni a Tomb Raiderben, és folytatni a Demon Hunterem szintezését Diablo III-ban. Csak ne nézne rám ilyen csúnyán a szakdolgozatom tartalomjegyzéke az asztal sarkából…



Szada - Épp a minap fejeztem be a Telltale-féle The Walking Dead utolsó epizódjait - köszönhetően a magyar feliratnak - és férfiasan bevallom, hogy az utolsó percekben könnyes szemmel követtem figyelemmel a végkifejletet, majd a stáblista alatt könnyekkel küszködve próbáltam választ találni magamban az élet értelmére. Alig várom a második évadot!



Gulius - Részemről Tomb Raider van soron, bár igazából eléggé unom, szóval nagy valószínűséggel keresek valami JRPG-t a gyűjteményből, csak még nemtom, hogy Nier, vagy Lost Odyssey lesz a következő amit újrajátszok...






Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)