Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk mi és sztárvendégeink

|

Ezúttal a kultikus Neverhood, és a roppant ígéretes Armikrog alkotói nyilatkoztak a szerkesztőség tagjai mellett.

Hirdetés

Az E3 és a lapleadás előtt időt szorítani a játékra olyan, mintha fagyit kérnénk a grillcsirkére. Mégis megtesszük... játszunk, nyilatkozunk, és mindeközben ismert játékfejlesztőket is ráveszünk arra, hogy nyilatkozzanak a hétvégi programjuk játékos részéről.

Doug TenNapel - Ez a hétvége a LEGO Lord of the Rings-zel fog telni, a gyerekeim imádják.

Mike Deitz - Remélem lesz egy kis időnk pihenni ezen a hétvégén és akkor belevetem magam a Dr. Robotnik's Mean Bean Machine-ba az ősrégi Sega Genesisemen.



Kox - Nekem is egy rohangálós hétvége ez a mostani, örülök, ha lesz egyáltalán időm leülni a box elé. Pedig van pár játék, amit folytatnom kéne, Remember Me és a FUSE például.



Vanda - Nightwolf cikkét olvasva a múlt havi GS-ben, ellenállhatatlan vágy született bennem a Don't Starve kipróbálására. Az egyetlen bökkenő, hogy ki kellene miatta mennem Verőcére, ami nem biztos, hogy a mai napon összejön. Se holnap... De ha a jövő hétvégéig valahogy sikerál, akkor majd beszámolok az élményekről következő alkalommal.



Mocsy - Szorgos méhecskeként" épp a GameStar printbe gyártom a tartalmat, nevezetesen egy Company of Heroes 2 tesztet. Az orosz hadjáratot már befejeztem, most a többi rész nyúzom, eddig nekem nagyon bejött, de erről majd később és bővebben.



HP - Nincs játék ezen a hétvégén, az E3-ra próbálok felkészülni, pedig a BioShock Infinite csak arra vár, hogy végigvigyem. Majd a jövő hétvégén talán...



Chavalier - Pillanatnyilag a lázmérő higanyszálának lejjebb szorítása jelenti számomra a legnagyobb kihívást. Ha viszont eljutok odáig, hogy már nem fordul ki a kontroller a kezemből, akkor sort kerítek végre a Sleeping Dogs végigjátszására, vagy legalábbis belekezdek, mert nem épp az open world cuccok a játékvilág egyéjszakás kalandjai.



Daev - Ezen a hétvégén a printen és a GSO-n dolgozom, illetve igyekszem rápihenni az E3-ra, de Sirius-szal csinálunk nektek egy kommentárral súlyosbított The Last of Us videómaratont, úgyhogy még egyszer végig fogom vinni a játékot. A köztes időkben mindenki kedvenc HP-jától kölcsönkapott Guitar Hero Metallicával ütöm el az időt. MASTER! MASTER!



aDaM - Amikor ezt olvassátok én semmivel, ám a légitársaság valószínűleg az idegeimmel. Indulás előtt még hajnalban kis The Last Of Us belefér…remélem.



EndreMan - aDaM-hoz hasonlóan én is a Lufthansa "check in" című játékát játszottam , ami sokkal izgalmasabb mint elsőre gondolnátok, főleg amikor egymás után kétszer dobja vissza a rendszerük a dolgokat. Ez az indulás elott fél nappal, rendkívül szívderítő dolog, de szerencsére összejött. Este egy kis ideig nyugtató FIFA 13-at szeretnék.



Gyu - Új DLC érkezett a Sins of a Solar Empire: Rebellionhoz, a kiegészítő címe Forbidden Worlds, ezzel tuti nyomulni fogok, az alapjátékot is nagyon szerettem, felépítem a legyőzhetetlen birodalmamat. Steamen a héten megvettem a Civilization III Complete Editiont (egy vagyon volt, vagy 380 Ft.), így a hétvégi nosztalgiára szánt időt azzal töltöm. Ezek mellett azért be-benézek a megszokott játékaimba: Star Trek Online, Neverwinter, Dragon's Prophet...



Paca - Csütörtök éjszaka befejeztem a Remember Me-t, és továbbra is azt tudom mondani, hogy ez egy jó játék, csak plusz egy hónap fejlesztési idővel még jobb lehetett volna. Még nem szedtem össze minden rejtett dolgot a pályákon, lehet hogy ezzel telik majd a hétvége, és mivel hazajöttem a szüleimhez, amikor úgy döntünk a családdal, hogy ideje valamit közösen csinálni, lenyomom fateromat GRID 2-ben (11. leszek, neki meg meghagyom a 12. helyet).



Nightwolf - A szokásos Guild Wars 2 adagomat a hétvégén is benyomom, mert ha előjönnek az elvonási tünetek, akkor képes vagyok megenni egy kék zsírkrétát... A kéket pedig nem szeretem, mert olyan fura íze van!



Sirius - Sajnos elég sokat kell futkároznom a hétvégén, de egy kis StarCraft II multiplayer, vagy League of Legends csak belefér a haverokkal. Ha senki nem ér rá, hogy csatlakozzon, akkor pedig a Call of Duty: Black Ops II-ben gyűjtöm a pici arany tallérokat az abszolút favorit kill confirmed játékmódban.



Hunter
- Miután megnéztem a Dying Light legutóbbi videóját hirtelen elkapott a vágy, hogy kipróbáljam a Techland előző sorozatát szóval előkaptam a Dead Islandet és milyen jól tettem. Nálam kevés ember unja jobban a zombis játékokat, ez a cucc mégis nagyon durván beszippantott. Még a Diablo III-at is elfelejtettem. Csak megyek, kaszabolok, fejlődök és sütkérezek (mondjuk ez így basically Diablo).



Szada - Mivel igyekszem felkészülni a hétfői E3-as maratonra, ezért a pihenésé és a családé a főszerep, azonban néha egy-két kör erejéig előkapom még a The Incredible Adventures of Van Helsing című magyar csodát, egyszerűen megunhatatlan!



És most ti jöttök: mivel játszotok a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)