Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk pünkösdkor

|

Egy hosszú hétvége áll előttünk, és annyi mindennel múlathatjuk az időt. Ugyan, kit érdekel a GDP? Még több ünnepet akarunk!

Hirdetés



Vanda alias H.A.L. - Nem tudom, hogy számít-e, de ezzel. Nem csak hétvégén: http://www.geoguessr.com/

Sophiaso - A Remember Me-t tesztelem, így azzal leszek elfoglalva ezen a hosszú hétvégén. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz, mert az előzetes éppen azon a hajszálvékony vonalon egyensúlyozott, aminél még nem lehetett eldönteni, hogy nagyon szuper vagy nagyon rossz játék kerekedik-e ki belőle. Remélem, előbbi.. hamarosan kiderül.



Kox - Mivel az egész hétvégét a családdal töltjük, ezért elsősorban az Elder Sign nevű társassal játszunk majd, emellett persze sort kerítünk valami jófajta közösségi konzolos játékra is, például Injustice vagy Mortal Kombat, ha visszaértünk vidékről.



Mocsy - Újra rákaptam a Diablo III ízére, már 55-ös paragon vagyok és potyognak a szép színes lootok. A legmeglepőbb az, hogy még el is lehet adni őket az AH-ban, érdemes újra megnézni aki abbahagyta volna.



HP - A valódi életemet tervezem élni a hétvégén, de azért egy kis Guitar Hero Metallica becsúszik, mert frissen szereztem Mocsytól, és teljesen rá vagyok kattanva. Megint. Egyszer már lefutott ez a láz, de a metál sosem hal meg. Csak a punk. Vagy a rock? Ki tudja?



Chavalier - Még mindig a capital wasteland, azaz a Fallout 3 van terítéken. Ám ha esetleg megunnám a tűzköpő óriáshangyák és a posztapokaliptikus vámpírok rejtélyének felderítését, vagy a túlélők kézikönyvének megírását, akkor könnyedebb vizekre evezve kiborgevő sárkányokra vadászom a Far Cry 3: Blood Dragon szigetén, kartelltagokat mészárolok halomra az Army of Two: The Devil's Cartel poros városkáiban, elhozom a dicsőséget a sötételfek számára a Might & Magic: Heroes VI - Shades of Darkness kiegészítőben, vagy előrántom a nyulat a kalapból a Night of the Rabbit kalandjátékban.



Daev - Megverem Injustice-ban asszonyt, de ez a maximum, amennyire képes vagyok. Semmi komolyba nem szeretnék most belemerülni, mert hamarosan érkezik a Last of Us és az a megtiszteltetés ért, hogy én tesztelhetem. Olyan irreálisan magas elvárásaim vannak ezzel a játékkal kapcsolatban, hogy egy kicsit félek is nekikezdeni.



Disorder - Napok óta nem tudok leszakadni a Candy Box nevezetű remekműről, de ha véletlenül megunom a cukorka farmolását (vagy csak hagyom a nyalókát termelődni), barlangászok a Cave-ben, ami egy sokkal jobb játék, mint gondoltam. Komoly AAA title nincs jelenleg, ami érdekelne - majd a GRID 2 hónap végén.



Gyu - Megvettem a Brütal Legendet és zseniális! Nagyon élvezem! A sztori is nagyon jó, a körítés is és kihívás is van benne jócskán. emellett a megszokott Star Trek Online mellett a Guild Wars 2 fog befigyelni, de lehet, hogy a Lord of the Rings Online új területét, Wildermore-t is megnézem majd... Még egy esélyes van, a Dragon's Prophet, amelynek megint hétvégi bétája lesz/van.



Paca - Mivel már hónapok óta "ülök" Daev Far Cry 3-án, itt az ideje betennem a lemezt az Xboxba, és szembenézni a szigettel. Emellett sikerült szert tennem az L.A. Noire egy példányára, ami remélhetőleg elrepít az általam annyira kedvelt 20-60-as évekbe.



RG - Ha már ilyen remek játék (Operation Flashpoint: Dragon Rising - a szerk.) került a GameStar 2103/05 mellé, akkor ezzel ki is fogom húzni az elkövetkezendő 3 napban (és hónapban), már ha egyáltalán lesz néhány perc, amikor gép elé tudok ülni. Aki ezt olvassa, az írja be hozzászólásban, hogy "bakfitty!".



Dudu - A májusi GameStar magazinban bemutatott Surgeon Simulator 2013 sebész szimulátor után ismét engem ért a megtiszteltetés, hogy magyar vonatkozású játékot tesztelhetek: ezúttal a Thunder Wolves című helikopteres huncutság kerül terítékre, melyet a hazai Most Wanted Entertainment készít. A tapasztalataimat a júniusi GS-ben találjátok majd, érdemes lesz elolvasni a cikket, már csak azért is, mert az egyik készítőt meginterjúvolom benne. No meg kihagyhatatlan, frappáns humoromat is újra élvezhetitek, amit annyira szerettek, igaz?!



Nightwolf - Egy puhára kiseggelt nyeregben szeretném tölteni az egész hétvégét. A Red Dead Redemption pörög most és egyelőre nem találok benne hibát. Micsoda zenei betétek, micsoda látvány hajnalkor... Én is törvényen kívüli cowboy szeretnék lenni, aki csak havonta fürdik.



Hunter - Az iskolai kötelességeim nagy részét teljesítettem így végre jut időm arra, hogy bepótoljak pár időközben kimaradt remekművet. Kezdésnek a Far Cry 3 szigetére látogatok vissza, ahol már tettem ugyan egy próbakört, de csak most fogok igazán elmerülni a dzsungelben. Mellette természetesen töretlenül igyekszem feljebb jutni a StarCraft II ladderen, de az már csak napi rutin része.








Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)