Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk pünkösdkor

|

Ismét egy hosszú hétvége előtt állunk, ami negatívan hat a GDP-növekedésre, de ez senkit sem érdekel, amíg odakint hét ágra süt a nap.

Hirdetés

mazur - Elhatároztam, hogy játék helyett most olvasni fogok a repülőn - le gasp! -, méghozzá igazi, retró, papírból készült könyvet, mert Chavánál megláttam egy Neil Gaiman regényt és nagyon kíváncsi lettem rá.

Stöki - Én a "nézz meg a repülőn minél több filmet, amiért egyébként egy fillért nem adnál" játékot fogom játszani az E3-ra menet. Tudom, rohadjak meg.

HP - E3 előtti hétvégén babonából nincs játék, most kiürítjük az elménket, hogy áramoljon szabadon a csí, és képesek legyünk befogadni az újat. Jövő héten majd mesélek játékról, most megyek ki a rétre.

daev - Hosszas tanakodás után arra jutottam, hogy a legjobb alkalom a költözésre az E3 előtti hétvége lesz. Most lekaparom az agykérgemről a festéket, elállítom a vérzést, magzatpózba helyezkedem a dobozokon és megpróbálok a jövőben okosabban dönteni az életemről, miközben igyekszem imába foglalni Sirius és Kaci nevét. Nem kell rímelnie. Játék? Na, az nem lesz.

Chavalier - Összekötöm a kellemeset a hasznossal, s miközben a Murdered: Soul Suspect teszten dolgozom, behozom a lemaradásom a témába vágó Salem sorozatból. Lélekben pedig már az E3-ra készülök, mert ezek a galád amerikaiak idén is a lapleadás hetére tették a foci vb rajtjával egyetemben.

 

Paca - Tornáztatom egy kicsit az ujjaimat, elköszönök mindentől, amit nappal szoktam csinálni, és felkészülök egy hét kőkemény éjszakázásra. Bár én nem megyek az E3-ra, a következő hetem csak a rendezvényről fog szólni, Daevvel és Szadával kipeckeljük szemeinket, hogy ti a lehető leggyorsabban értesüljetek az új bejelentésekről. A hétvégén még lesz egy kis családozás, meg egy kis GRID Autosport előzetes verzióval játszás, de már semmi belemélyedős.

Nightwolf - Kitakarodás lesz a szabadba, mert labdázni jó és a szép bicepszű sógorom feldobott egy ötletet, hogy látogassuk meg Budapest egyik legjobb gyros kajáldáját, ami nem holmi silány csalamádéból és felvizezett piros aranyból kínál megnyugvást a dúvad ízlelőinknek, hanem tradicionális görög cuccot nyomat a képünkbe. Ha már tele vagyok - és persze labdáztam is -, akkor visszanézek az Assassin's Creed 3-ra, mert olyan élményt nyújtott, hogy csak na. A legkedvencebb lett számomra és alig várom, hogy a negyedik részbe belevitorlázhassak.

BZ - Káli-medence, az ország egyik legszebb része. Barátok, sör, hússütés a szabadban, társasjáték (Catan és Arkham Horror). Balaton 10 percre (ma már 20 fokos a víz), lángos, labda, nap, könyv. Viszont gép nincs, még 3G sincs (itt-ott még hanghívásra elegendő térerő sincs), szóval talán egy minimális Out There nevű zseniális játékocska lesz tableten, de az is maximum a legkisebb helyiség magányában. Mielőtt bárki utálni kezdene, idén valószínűleg ennyi a nyaralás, aztán indul a saját kezűleg megoldott lakásfelújítás, aztán költözés, szóval ez most erő- és akarat-gyűjtési fázis.

Dudu - Nálam a Murdered: Soul Suspect pörög, akárki akármit mondjon, jó kis játék ez! Bár elég bugos, a falakon át lehet menni, meg a karaktereken is... Cserébe viszont tök szellemes! Értitek, szellemes...

Szada - Még a nagy E3-as hajtás előtt megpróbálom kipihenni magam a barátokkal és a családdal, gépnél nem sűrűn leszek, de ha mégis, akkor folytatom a The Incredible Adbentures of Van Helsing 2-t.

Gyu - A Star Trek Online-ban elindult a Risa nyári fesztiválja nagyon jó powerboard versenyekkel és homokvárépítéssel. Meg új bikinikkel. Emellett a múlt heti két 4X gyönyörűséggel küzdök (Pandora: First Contact, Distant Worlds: Universe) és várom a beígért nyári Steam árleszállítást....

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)