Hirdetés

GameStar játékajánló sztárvendéggel - ezzel játszunk a hétvégén

|

Míg az égiek a hőfokszabályzó kapcsolgatásával szórakoztatják magunkat, nekünk csak olyan gyarló emberi alkotások jutottak, mint például a Splinter Cell: Blacklist, vagy a The Bureau: XCOM Declassified.

Hirdetés

Kalle Kaivola (fejlesztésért és játékokért felelős vezető - Rovio) - Ez egy mókás dolog, mert... na, szóval napról napra egyre öregebb vagyok, a reflexeim egyre rosszabbak, ezért bizonyos játékokkal már nem tudom tartani a lépést. Úgyhogy fogtam magam és megvettem a Super Hexagont. Elsőre sikerült egy 1.5 másodperces eredményt elérnem, ami egy kicsit elvette az életkedvemet, de aztán sikerült összeszednem a bátorságom és azt mondtam magamnak "muszáj megcsinálnom" és azóta rajongok érte. Repülés közben, utazás közben és lényegében mindenhol ezzel játszom, nagyon jó cucc és egyszerűen fantasztikus a játékdizájn.

 

Szonja - Mielőtt eltűnnék egy hétre a világ elől lovagolni, jacuzzizni és medencézni, majd további négy napra asztali szerepjátékozni és diszkréten zülleni egy csöppet, lehet, hogy még belefér egy kis The Last of Us, hogy így vegyek érzékeny búcsút az elektroszmogtól.

mazur - Demon's Souls, és nem is akarok erről többet beszélni, mert érzékeny a téma - aki játszott vele, érti úgyis.

HP - Nagyon szeretnék már a Deadpool játékkal nyomulni, mert Disorder és Wolfi is azt mondta, hogy tökéletesen összerakott cucc, persze nem mint játék, hanem mint élmény. Erre most mégsem lesz lehetőségem, mert elutazom a fővárosból amolyan pihenési jelleggel, tehát csak iPad lesz nálam, azon pedig most a rettenetesen bugyuta, de annál szórakoztatóbb Angry Zombies 2 fut. A cím félrevezető, itt nem csúzlival kell a formációban morgó zombikat kilőni, hanem az embereket kell leigázni zombisereggel. Minden egységnek saját képessége van, ezeket fejlesztve lehet egyre ütősebb csapatot összeállítani, akik képesek lehetnek az emberi fajt elpusztítani. Stratégiainak látszó játék, de valójában csak vicces. Pont olyan, amivel egy táblagépen 5 percig mókázni lehet. Aztán ha végre hazaértem, jöhet a Deadpool. Illetve jöhetnek.

Chavalier - Jelen pillanatban is azon fáradozom, hogy fekete filctollal kihúzzam a beszámolómból azokat a részeket, amelyekről nálam hatalmasabb emberek nem szeretnék, hogy valaha is a napvilágra kerüljenek. Pedig részletesen mesélhetnék arról, miként ejtettem el az első mutonomat, hogyan sirattam meg csúcsra fejlesztett mesterlövészem elvesztését, és úgy általában milyen is lett a The Bureau: XCOM Declassified, melynek majdnem teljesen végleges buildjét sikerült pénteken végigjátszanom.
A szombat értelemszerűen a cikkírás - illetve a Dominic Monaghan részvételével lezajlott csütörtök esti webkonferencián készült interjú beszerkesztése - jegyében zajlik, vasárnap viszont befejezném a Red Dead Redemption végigjátszásomat, hacsak nem csinálunk valamilyen szabadtéri programot az asszonnyal így, hogy vége a kánikulának.

Daev - Most (pénteken) fejeztem be a Splinter Cell: Blacklistet és írtam is egy hatoldalas élménybeszámolót az augusztusi GameStarba, viszont a hétvége hátralevő részében nem nagyon lesz időm játszani. Szombaton esküvőre megyünk Julcsival (nem, nem a miénk), vasárnap pedig hazahozzuk a kiskutyánkat, úgyhogy a Torchlight 2 utolsó actje még várat magára. Játszik vele valaki? Kipróbálnám majd a co-opot is.

Gyu - Egy kis Europa Universalis IV - bár a cikk kész, de a játék meglehetősen jó. Emellett egy készülő új játékprojektet tesztelek és írom a forgatókönyvét - annyi elárulok, hogy űrhajóval kell menni és lőni kell. S persze lesz Star Trek Online és Neverwinter, azaz a szokásosak.

Paca - Hú, de gyorsan elszaladt ez a hét. Én Sleeping Dogsozom még egy kicsit, majd kibontom a frissen szerzett, még új illatú Red Dead Redemption Game of the Year Editionömet, hogy most először kipróbáljam, mit nyújthat az Undead Nightmare kiegészítő. Aztán jövő héten jön a Payday 2, remélem összeülünk az itteni srácokkal kirabolni egy-két bankot.

RG - Mivel a hétvégét és az azt megelőző két napot vízparton töltjük a családdal, így nincs igazán játék, de ha éppen leülök egy 15 percre a vízöblítéses helyiségben, akkor a Zen Pinball HD a nyerő, Androidon. Csodás alkotás, csak ne zsibbadna el a végére a lábam!

Szada - Azt hiszem nem árulok el vele nagy titkot, hogy aktívan részt veszek a Skyrim magyarításának tesztelésében, ezért amikor éppen nem hírezek vagy a családdal vagyok elfoglalva, akkor minden kis szabadidőmben igyekszem úgy felfedezni a Skyrim univerzumát, hogy közben odafigyeljek az angolul maradt szövegekre, félregépelésekre, helyesírási hibákra is. Ha teljesen kész lesz a honosítás, mindenképpen jelezni fogom egy hírben a GSO hasábjain.

kacor - Rengeteg színházi meló - egy Hrabal- és egy Kondor-, valamint egy nonprofit drogprevenciós darab munkálatai - mellett Worms 3 és Rymdkapsel iOS-re.

Hunter - Nagyjából azt fogom folytatni, amit múlt hétvégén elkezdtem. Miután végre lenyomtam Shao Kahnt a Mortal Kombat történet módjában (másfél napig dulakodtunk) zavartalanul intézhetem Niko Bellic üzleti ügyeit. Ha megunom a lövöldözést, beugrok Pandariába. Hála a 10 napos trial lehetőségének most én is kipróbálom, hogy mit nyújt a World of Warcraft: Mists of Pandaria. Egyelőre nagyon tetszik a sztori, lehet, hogy be is szerzem a teljes kiegészítőt, ha lejár a trial.

Dudu - Balatonkenesén iszom iszom ráiszom, persze csak üdítőt. Mellette megtanítom jóbarátomnak a FIFA 13-ban, hogy a bab is húsból, illetve a fej mindig kéznél van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)