Hirdetés

Gang Domination - új közösségi kártyajáték a Gamelofttól

|

A közösségi játékok eddigi domináns platformja a PC volt - ez a játékstílus is egyre inkább teret nyert a mobilokon.

Hirdetés

A Gameloft  bejelentette partnerségét Japán legnagyobb közösségi játékhálózatával, a GREE-vel egy új közösségi kártyajáték, a Gang Domination bevezetése kapcsán. Az új játék itthon 2012 júniusában lesz elérhető okostelefonokon (Android, iOS és Java készülékeken is) angol illetve japán nyelven.

A GREE platform  lehetővé teszi a játékosok számára, hogy bandákba szerveződve küzdjenek meg egymással. A Gameloft már tapasztalt ebben a műfajban (“Gangstar” sorozat), hiszen a legutóbbi kiadás, a Gangstar Rio az első 10 legnagyobb bevételt hozó játékok között van az App Store-ban.

A Gang Domination a maffia izgalmas világába kalauzolja a játékosokat, és különböző művészeti ágakból merít, amelyeket a maffia világa inspirált. 

“Japánban egyértelműen a kártyajátékok a legnépszerűbb közösségi játékok. A Gang Domination a Gameloft első közösségi kártyajátéka, így nagy megtiszteltetésnek érezzük, hogy egy olyan vezető közösségi játékhálózattal tesszük meg ezt az utat a mobilokon, mint a GREE” – mondta Michael Guillemot, a Gameloft alapítója és elnöke.

„Nagyon örülünk annak, hogy egy újabb “Gang” játékot biztosíthatunk a Gameloftnak, amely már így is nagyszerű eredményeket hozott a Gangstar sorozattal. Világszerte 190 millió felhasználóval rendelkezünk, így reméljük, hogy a játék széleskörű népszerűségre tesz szert” – tette hozzá Yoshikazu Tanaka , a GREE alapítója és vezérigazgatója.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)