Hirdetés

Gear Club Stradale és még 9 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A Gear Club sorozat új része még az Apple rendezvényén is kiemelt figyelmet kapott.

Hirdetés

Ha az Apple-re gondolunk, nem a gaming jut eszünkbe elsőként, pedig a cég szinte összes előadásán felbukkannak játékok (annak idején a Fortnite-ot is mutogatták, amikor még a battle royale műfaj legfeljebb gondolatban létezett). Az iPhone-ok és az iPadek kellően erősek komoly, látványos játékok futtatásához, amikből az Apple Arcade kínálatában is akad néhány. Noha a Gear.Club Stradale csak az előfizetők számára vált elérhetővé a héten, ha van Apple Arcade-etek, egy próbát megér, még úgy is, hogy a sorozat előző részei nem voltak kimondottan jók.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Gear.Club Stradale (Apple Arcade)

Az Eden Games versenyjátékában egzotikus autókat hajthatunk egzotikus helyszíneken, egész pontosan Toszkána útjain, barátaink társaságában. Fejleszthetjük klubunk műhelyeit, javíthatjuk autóink tulajdonságait, és sorra oldhatjuk fel a tartalmakat anélkül, hogy az előfizetési díjon kívül bármit kellene fizetnünk. Kontrollerek használatát is támogatja.

További mobiljáték megjelenések

Chronicle of Infinity (iOS, Android) - ingyenes

Danganronpa V3: Killing Harmony (iOS, Android) - 4490 Ft / 5199 Ft

FurryFury: Smash & Roll (iOS, Android) - ingyenes

Hot Lap League (iOS, Android) - 1990 Ft / 1590 Ft

A folytatásért lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)