Hirdetés

Ghostbusters World - gameplay videón a szellemirtós Pokémon GO

|

Végre megnézhetjük, hogy milyen lesz a kiterjesztett valóságra épülő szellemirtás a Ghostbusters Worldben, avagy új értelmet nyer a "szerezd meg hát mind!" szlogen.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy az új sláger a kiterjesztett valóság lesz az okostelefonokon, amelyet a Pokémon GO tett egy csapásra ismertté, majd fokozatosan bővül a felhozatal más nagy szériákkal is: készül egy Harry Potteres, egy Jurassic Worldös és egy The Walking Deades projekt is. 

Hirdetés

Ezeken kívül jön a februárban bemutatkozott Ghostbusters World is, amelyben a kiterjesztett valóság segítségével vadászhatunk különböző szellemekre, miközben a való világot járjuk - ehhez pedig csak a mobilunkra lesz szükség. Több száz - a képregényekből, filmekből és játékokból ismert, valamint vadonatúj - lény várja majd, hogy befogjuk őket, mindezt a Sony Pictures, a Ghost Corps és a FourThirtyThree Inc. együttműködésének hála tehetjük meg. A GDC 2018 alkalmával meg is mutatták nekünk az érintettek az első gameplay trailert:

A Google Mapset használó Ghostbusters World valamikor idén várható Android és iOS eszközökre. Ti láttok potenciált a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)