Hirdetés

Gigapocalypse és még 15 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Annak ellenére, hogy a napokban ünneplik tőlünk nyugatra a halloweent, meglepően kevés a témához illeszkedő játék érkezett.

Hirdetés

Már itthon is sokakat mozgat a halloween ünnepe (ami a mindenszentek előtt egy nappal van, semmiképp nem üti ki egymást a kettő), de azok, akik mobiljátékkal hangolódnának, korábbi alkotásokhoz vagy folyamatosan frissülő játékokhoz lesznek kénytelenek nyúlni. Szerencsére frissítések is érkeztek, nézzetek rá az alkalmazásboltok főoldalára és a telepített kedvenceitekre.

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Gigapocalypse (iOS, Android) - 1290 Ft / 999 Ft

Nagyon egyszerű a Gigapocalypse koncepciója: választunk egy kaijut, aztán elkezdünk vele rombolni, ahogy kifér. Különböző képességeket, támadásokat használhatunk, még háziállatokat is szerezhetünk. Questek és felfedezésre váró titkok is várnak ránk.

Hirdetés

További mobiljáték megjelenések

Bossgame: The Boss is My Heart (iOS, Android) - 2990 Ft / 3790 Ft

Clever 4Ever (iOS, Android) - 1690 Ft / 1199 Ft

Doggo Patrol (iOS) - ingyenes

Earth Inc. (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)