Hirdetés

Gondolkozik a Blizzard az iOS-re való fejlesztésen

|

Érdekes dolgot árult el a Greg Street, a WoW egyik vezető fejlesztője.

Hirdetés

"Mindenki, akit ismerek a cégnél rendelkezik egy iPhone-nal vagy egy iPaddel, úgyhogy nagy rajongói vagyunk az eszközöknek" - árulta el Street.

"Ha képesek lennénk a megfelelő változtatásokat eszközölni a játékokon hogy azok működjenek [iOS-en], akkor jobban foglalkoznánk vele. Ez nem olyan dolog, mit az elkövetkezendő egy-két hétben meg fogunk valósítani, ellenben mindig is gondolkodtunk rajta". Ezek alapján megállapítható, hogy a Blizzard nem veti el az Apple mobil operációs rendszerére való fejlesztést, tehát pár éven belül elképzelhető, hogy játszhatunk a World of Warcrafttal is anélkül, hogy gépközelben kellene lennünk. A platformra egyébként készültek már sikeres MMO-k, úgy mint a Pocket Legends, vagy az Order & Chaos Online, tehát nem lennének fölöslegesek az erőfeszítések. Azonban ha egy teljes értékű World of Warcraft jelenne meg, a makrókat mindenképp hanyagolnunk kellene, de ezt személy szerint a fejlesztőkre bízom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)