Hirdetés

Pokémon játék a Google Maps-en

|

Amennyiben rendelkeztek iPhone vagy Android készülékkel, egy új karrier lehetőség nyílik meg ellőttetek. Légy te is Pokémon mester!

Hirdetés

Április 1-je alkalmából a Google egy kalandra hív mindenkit. 150 Pokémon várja a felfedezőket a Google Maps térképein, nektek pedig csak annyit kell tennetek, hogy a program keresősávjának megérintése után rányomtok a Start gombra.

A Google elrejtett 150 Pokémont a térképeken. Miután elindult a móka csak annyi lesz a dolgotok, hogy nézelődjetek az alkalmazásban, aztán ha ráakadtok egyre, csak érintsétek meg, és fogjátok el. A feladat egyszerűnek tűnik, de 150 Pokémont megtalálni a teljes bolygón azért így sem egyszerű feladat, pláne, hogy csak holnapig él a lehetőség.

Ki hol tart a gyűjtögetésben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)