Hirdetés

Google Play Pass - néhány dollárért cserébe 350-nél is több app és játék várja az előfizetőket

|

Az Egyesült Államokban a héten rajtol el a szolgáltatás, így most ki is derültek a fontosabb tudnivalók róla.

Hirdetés

Annyi előfizetéses szolgáltatással álltak elő a különféle techvállalatok az utóbbi időben, hogy a felhasználó hirtelen nem is tudja, kinek adja a pénzét. Mobilos és tabletes fronton mostanában az Apple Arcade a sláger, azonban nemsokára érkezik a Google újdonsága, amit valószínűleg örömmel fogad majd az androidos közösség.

Hirdetés

Bejelentésre került, hogy az Egyesült Államokban még a héten elérhetővé válik a Google Play Pass, ami az Arcade-hoz hasonló modellt követ, tehát az előfizetők egy fix havi díjért cserébe egy egész könyvtárnyi jóságot kapnak. Ám a Pass esetében nemcsak játékokat, hanem különböző alkalmazásokat is kapunk, és így összesen több mint 350 termékhez jár hozzáférés. Ráadásul havonta újabb és újabb játékokkal fog bővülni a szolgáltatás. Az pedig már csak hab a tortán, hogy egyik appban sem lesznek reklámok.

Az USA-ban 4,99 dollár (picivel több mint 1500 forint) lesz a Google Play Pass havi díja, de rövid ideig még kedvezőbb áron hozzájuthatnak az ottani felhasználók, és ha még időben beregisztrálnak, akkor egy évig csak 1,99 dollárt, vagyis alig több mint 600 forintot kell fizetniük havonta mindezért. Egyébként nemcsak kifejezetten mobilos játékokat kapnak az előfizetők, hiszen például olyan multiplatform címek is bekerültek a felhozatalba, mint a Star Wars: Knights of the Old Republic vagy a Stardew Valley.

Azt még nem tudni, nálunk mikor válik elérhetővé a Pass, de ha még több részletre vagytok kíváncsiak, akkor látogassatok el ide, illetve nézzétek meg az alábbi videót.

Szerintetek az Apple Arcade vagy a Google Play Pass éri meg jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)