Hirdetés

Az Epic nagy duzzogva elérhetővé tette a Fortnite-ot a Play Store-ban

|

A játék már régóta elérhető Androidra, de egészen eddig az Epic oldaláról kellett letölteni. Ez tegnap megváltozott.

Hirdetés

A Fortnite a cross-platform játék egyik úttörője, elérhető elérhető PC-re, konzolokra és mobilokra is, és nincsenek határok az egyes platformok között. Mivel a nagy bevételből az Epic nem akart adni a Google-nek, a kezdetek óta maga oldotta meg a terjesztést, és bár kedden a Google Play Store-ban is megjelent a játék, a stúdió még nem lett a Google cimborája, és komolyan bírálja annak módszereit.

Hirdetés

Az Epic e-mailben adott ki egy közleményt, ami nem finomkodik a cég hozzáállásával kapcsolatban.

"A Google szándékosan hátrányba kényszeríti a Google Playen kívüli alkalmazásokat technikai és üzleti megoldásokkal. Ismétlődő, ijesztő figyelmeztetéseket tolnak újra és újra a felhasználók képébe egy kívülről letöltött vagy frissített szoftver telepítésekor, és a köz szemében kártékony programokként állítják be ezeket. Ráadásul az olyan projektek, mint a Google Play Protect, szimplán letiltják a Google Playen kívül letöltött alkalmazásokat."

Hozzátették, hogy azt remélik, a Google felülbírálja majd az eljárási metódusát, és a jövőben egy kiegyenlítettebb piacot kínál majd a külsős fejlesztők számára is. Addig is, a Fortnite elérhető marad az Epic saját mobilos Launcherén és a Play Store-on keresztül is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)