Hirdetés

Gran Turismo Remote Races megjelenés februárban

|

Eredetileg Gran Turismo Anywhere névre hallgatott ez a játékmód.

Hirdetés

Kazunori Yamauchi egy tweetben erősítette meg, hogy az azóta átkeresztelt fícsör, az Gran Turismo 5 Remote Races névre hallgató módja februárban jelenik meg.

A Remote Races segítségével B-Spec versenyeket lehet kontrollálni PC vagy mobil eszközök segítségével úgy, hogy belépünk velük a Gran Turismo 5 honlapjára. Ebben a módban nem lehet vezetni az autót, azonban utasítani lehet a virtuális versenyzőt, hogy mit csináljon - amolyan csapatfőnökként. Nem tűnik a dolog valami vérdús izgalomnak, azonban van egy nagy előnye - a segítségével virtuális pénzt lehet gyűjteni, amivel in-game autókat lehet vásárolni.

Az update, amely a Gran Turismo 5-be beleplántálja ezt a tulajdonságot februárban várható majd.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)