Hirdetés

Grand Theft Auto 3 - egymagos Apple eszközökre is

|

A tegnapi bejelentés után sokan elszomorodtak, hogy készülékük nem fogja támogatni a Grand Theft Auto 3 tízedik évfordulójára készülő iOS és Android portot.

Hirdetés

Jó hírünk van azonban a harmadik (32GB vagy 64GB) vagy negyedik generációs iPod Touch, iPhone 3GS vagy 4 és iPad 1 tulajdonosok számára: a Grand Theft Auto 3 hozzájuk is elérkezik, csak valamivel később.

Tegnapelőtt adtunk hírt arról, hogy a Rockstar egy iOS-re és Androidra készülő porttal szeretne kedveskedni a Grand Theft Auto 3 tizedik évfordulóján, a támogatott készülékek listáján azonban csak kétmagos okostelefonok és tabletek szerepeltek. Android téren a helyzet változatlan, a játék futtatásához Droid X2, HTC Evo 2, LG Optimus 2X, Motorola Atrix, Samsung Galaxy S2 telefonra vagy Acer Iconia, Asus Eee Pad, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 10.1 táblagépre lesz szükségünk. A megjelenéskor iOS-ből is csak az iPad 2 és az iPhone 4S lesz támogatott, de nem kell sokat várni az egymagos eszközökre szánt portra. Nagyon kíváncsiak vagyunk hogy sikerül-e például az irányítást optimalizálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)