Hirdetés

Grand Theft Auto: Chinatown Wars - végre Androidon is

|

A korábban kézikonzolokra és iOS-re megjelent Grand Theft Auto: Chinatown Wars-t minden rajongónak érdemes végigjátszania. Most már Androidon is lehet.

Hirdetés

Még a Grand Theft Auto sorozatnak is vannak kevésbé ismert epizódjai, de a színvonalat ugyanúgy hozzák, mint a multiplatform, nagy robaj övezte részek.

A Chinatown Wars eredetileg PSP-re és Nintendo 3DS-re jelent meg 2009-ben, majd 2010-ben átportolták iOS-re is. Mindegyik platform lehetőségeit kihasználta, az autólopás bizonyos értékű autók esetében például 3DS-en és iOS-en úgy működött, hogy először az érintőképernyő körkörös dörzsölgetésével (van erre jobb kifejezés?) le kellett csavarni a panelt, majd összetekerni a drótokat. Személyes kedvencem volt a drogkereskedelem: mindig látni lehet, melyik dealernél olcsóbbak a drogok, és hol van épp nagy kereslet rájuk, és így viszonylag hamar tudtunk elég sok pénzhez jutni. A Google Play-ről és Amazonról beszerezhető felújított változat szebb, dolgoztak egy kicsit az effekteken is, támogatja a szélesvásznú képernyőket, testre szabhatjuk az irányítást, vagy akár kontrollerrel is irányíthatjuk. Az újdonságokat az iOS-esek egy egyébként régóta esedékes frissítés formájában kapják meg. 1250 forintot tényleg ne sajnáljatok érte. Amíg külön androidos trailer nem jön, itt az iOS-es, abból nagyjából láthatjátok, miről van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)