Hirdetés

Új, rejtett csalásokat találtak a GTA: San Andreas mobilos portjában

|

Rengeteg hasznos és kevésbé hasznos dolog került elő, amikor pár játékos billentyűzetet csatlakoztatott eszközéhez.

Hirdetés

A Grand Theft Auto: San Andreast még 2013-ban portolta iOS-re és Androidra a War Drum Studios, akik belecsempésztek néhány, valószínűleg fejlesztői tesztelésre használt csalást ebbe a verzióba. Egy népszerű GTA videós, Vadim M most megmutatta, miket talált a közösség NICK007J nevű tagja.

Hirdetés

A lenti videóban megnézhetitek, hogy melyik új cheat mit csinál, de a lényeg, hogy szükségetek lesz egy billentyűzetre, amit össze tudtok kötni a készüléketekkel. Ha ez sikerül, akkor használhattok olyan új csalásokat, mint a "scriptbypass", ami teljes küldetéseket lép át. Mondjuk ez például jelentősen meg fogja könnyíteni sokak életét.

A San Andreas a mai napig elképesztően népszerű, és kész csoda, hogy ennyivel a megjelenése után még mindig hallunk róla új dolgokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)