Hirdetés

Grand Theft Auto: San Andreas - tényleg szebb mobilon, mint PC-n

|

Megjelent a GTA San Andreas iOS-re, és ahogy a Rockstar ígérte, a játékot nem egy az egyben portolta át.

Hirdetés

Az androidos és Windows Phone-os változatra sem kell már sokat várni, de a héten már nem érdemes számítani ezekre. Az iOS-es verzió viszont már megvásárolható, és tényleg szebb, mint a PC-s változat volt.

Kilenc év telt el a San Andreas PC-s megjelenése óta, azóta annyit fejlődött a technológia, hogy már ez is lehetséges. A Rockstar hivatalos közleménye szerint amellett, hogy a textúrákat feltuningolták, dinamikus és részletes árnyékok, nagyobb draw distance, szélesebb színpaletta és fejlettebb karakter- és autómodellek is bekerültek az 5,99 eurós áron beszerezhető, mindössze 1,63 GB helyet foglaló játékba. Három irányítási mód közül választhatjuk ki azt, ami nekünk a legszimpatikusabb, valamint a kerékpározás sem szimpla „button mashing”, a „gázt” nyomva tartva CJ először lassan, majd ha sokáig egyenesben tartjuk, akkor gyorsan kezd el tekerni. Aki kontrollerrel rendelkezik, természetesen azt is használhatja. Aki teheti, töltse le, de iPhone 4S-nél régebbi telefonon, illetve iPad 2-nél régebbi tableten nem indul el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)