Hirdetés

Grand Theft Auto: The Trilogy és még 7 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Meglepően jól futnak a felújított Grand Theft Auto játékok mobilon, de ha ezekkel nem, talán a Little Nightmares portjával jól fogsz szórakozni!

Hirdetés

Igyekszünk bízni abban, hogy a Rockstar Games még a Grand Theft Auto VI 2025-re esedékes megjelenése előtt villant valamit, amivel javít egy kicsit a megítélésén. Volt ugye nemrég a Red Dead Redemption PS4-es és switches változata, ami három évvel azután jelent meg, hogy debütált az új generáció, és csak 30 fps-sel volt képes futni (azóta már a 60 fps is megvan PS5-ön), vagy a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, ami borzalmas lett, és csak sok-sok frissítéssel sikerült elfogadható szintre hozni.

Ez utóbbi csomag viszont mobilon már egész jó, ha van Netflixetek, próbáljátok ki további költségek nélkül, ha nincs, darabjáért is fizethettek, de nem lesz olcsó!

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

Több darabban jelent meg a 3D-s GTA-trilógia felújított kiadása iOS-re és Androidra, és ugyan ezt nem reklámozta túl a Rockstar, úgy tűnik, egész jól futnak a játékok, még jobban, mint a PC-s és konzolos kiadások azok indulásakor. Aki szeretné újraélni a közel húszéves kalandokat, az alábbi linkeket válassza, de azt érdemes tudni, hogy a korábbi mobilos kiadások 1800-2500 forintba kerülnek csupán, az újak 7-8 ezer Ft-os ára így igen bátor:

Netflix iOS (előfizetéssel ingyenes): GTA III | GTA: Vice City | GTA: San Andreas

Netflix Android (előfizetéssel ingyenes): GTA III | GTA: Vice City | GTA: San Andreas

Önálló iOS (7990 Ft): GTA III | GTA: Vice City | GTA: San Andreas

Önálló Android (7090 Ft): GTA III | GTA: Vice City | GTA: San Andreas

További mobiljáték megjelenések

Aerofly FS Global (iOS, Android) - 1490 Ft / 1190 Ft

The King of Fighters '97 (iOS, Android) - 1790 Ft

Little Nightmares (iOS, Android) - 2490 Ft / 2499 Ft

Metal Slug 2 (iOS, Android) - 1490 Ft / 1290 Ft

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)