Hirdetés

GRID Autosport - ilyen lesz majd mobilon

|

A Feral Interactive továbbra is dolgozik a GRID Autosport iOS-re és Androidra költöztetésén. Az első trailerben láthatjuk az eredményt.

Hirdetés

A mobilos autóversenyjátékok kategóriájában még mindig tartja pozícióját a legjobbak között a Real Racing 3, de az élményt sokak számára megölte az éhes mikrotranzakciós rendszer. Nekik a GRID Autosport talán segíthet feledtedni a traumát.

Hirdetés

A Codemasters játékát az Apple gépeire készült portokban tapasztalt Feral Interactive költözteti iOS-re és Androidra. A csomag tartalmaz majd mindent (több mint 80 kocsit és 100 pályát), beleértve a DLC-ket is, és egy összeget kell érte fizetnünk, alkalmazáson belüli vásárlásokkal nem akarják majd megkeseríteni az életünket. Döntögetéssel és az érintőképernyőn megjelenő gombokkal egyaránt irányíthatjuk, illetve akinek van MFi kontrollere, szintén használhatja. Alább az első trailer, ha recegést láttok, a probléma nem nálatok van, de verseny közben valószínűleg tűrhető lesz a framerate.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)