Hirdetés

Grid Autosport - ősszel jön a mobilos változat

|

A Codemasters nem mondott le arról, hogy elkészíttesse GRID Autosportot iOS-es és androidos eszközökre, de a tervezettnél kicsit többet kell várni rá.

Hirdetés

Bár a mobilos piacon az ingyenes, mikrontranzakciókkal tömött játékokkal lehet nagyon sokat keresni, néhányan próbálkoznak prémium címekkel. Egy GRID Autosport szintű játéknak összejöhet a siker.

A főleg Mac-re és Linuxra portoló Feral Interactive készíti a 2014-ben megjelent versenyjáték mobilos portját, ami az ígéretek szerint majdhogynem egy az egyben megegyezik majd az eredeti játékkal, sőt, tartalmaz minden ahhoz megjelent DLC-t is. Eredetileg tavaszra terveztek elkészülni az iOS-es változattal, viszont úgy döntöttek, halasztják még három hónapot, és ősszel egy androidos verzióval együtt dobják piacra. Úgy látták, szükség van még időre a felhasználói felület tökéletesítéséhez, a teljesítmény javításához. Ha tényleg olyan jó lesz, amilyennek ígérik, akkor tudunk várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)