Hirdetés

Grim Fandango Remastered, Heroes III: HD Edition - 2015. januári handheld játékmegjelenések

|

Januárban jónéhány felújított klasszikust kapunk, és ami a legjobb, hogy ezek egy részét PlayStation Vitán, iOS-en és Androidon is játszhatjuk. Hamarosan a Grim Fandango, a Heroes III és a Duke Nukem 3D is elfér a zsebünkben.

Hirdetés

Tavaly PC-re, konzolokra és mobil eszközökre is kaptunk egy pár klasszikust, némelyiket felújítva, másokat csak szimplán optimalizálva. December végén jelent meg például a Tomb Raider II iOS-es változata, amiről a 2015/01-es GameStar magazinban olvashattok majd tesztet, de a január mobilos remasterek szempontjából is érdekesebb lesz. Alább a lista.

Duke Nukem 3D: Megaton Edition - január 7. - PlayStation Vita

Tegnap már írtunk arról, hogy a Duke Nukem 3D: Megaton Edition megjelenik PlayStation 3-ra, és azt is tudtuk, hogy Vitára is jön, viszont ahogy lelepleződött a PlayStation Plus januári ingyenjáték-kínálata, kiderült, hogy ez utóbbit egy héttel korábban, január 7-én kapjuk meg, és hogy a Plusosok ingyen tölthetik le. Nem cross-buy-os, tehát kétszer kell megvenni, ha mindkét platformon játszani akarunk vele. Már akinek meg kell vennie, ugye.

Atelier Ayesha Plus: The Alchemist of Dusk - január 14. - PlayStation Vita

Bár PS3-ra és PS4-re most semmi kiemelten érdekes japán import nem jön, PS Vitára azért kapunk egy címet. Az Atelier sorozat szóban forgó része a korábbiaktól különáló történetvonalat követ, és egyben ez a Dusk alsorozat első darabja. Egy Ayesha nevű lánnyal játszunk, aki pár barátjával együtt elveszett testvére, Nio után kutat. A Plus kiadásban a PS3-as változathoz megjelent minden letölthető tartalom elérhető, köztük új öltözékek, karakterek, magasabb nehézségi fokozat, új ellenfelek, és bármikor kicserélhetjük csapatunk tagjait.

Citizens of Earth - január 20. - PlayStation Vita, Nintendo 3DS

Szintén szerepelt tegnapi összeállításunkban. Játékmenete és megvalósítása miatt tökéletesen illik kézikonzolokra, ráadásul azon ritka játékok egyike, ami 3DS-r és Vitára is kapható lesz. Valószínűleg legfeljebb grafikájában tér el a konzolos kiadásoktól, de talán még abban sem.

Grim Fandango Remastered - január 28. - PlayStation Vita

A Grim Fandango Remastereddel kapcsolatban a puszta létezésén túl az a legjobb dolog, hogy nemcsak PS4-re (és PC-re, persze), hanem Vitára is megjelenik, úgyhogy most már azoknak sem lehet kifogása az újbóli (vagy első) végigjátszás ellen, akiknek rohanás az életük. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy cross buy-os lesz-e, ahogy azt sem, hogy kompatibilisek lesznek-e egymással a PS4-es és Vitás változat mentései.

Heroes of Might and Magic III: HD Edition - január 29. - iOS, Android

Decemberben a Heroes of Might and Magic III: HD Edition bejelentése hatalmas öröm volt számunkra, és valójában nem is a PC-s változatot érintő, egyébként játékmenet szempontjából mellékes újítások miatt, hanem azért, mert a játék végre iOS-es és androidos táblagépekre is megjelenik. Titkon mindannyian régióta vágytunk erre. A stratégiai játékokat általában jól viszik át érintőképernyős eszközökre, úgyhogy nehéz lesz elrontani.

2015. februári handheld játékmegjelenések

Criminal Girls: Invite Only - február 6. - PlayStation Vita

Story of Seasons - február 10. - Nintendo 3DS

htoL#NiQ: The Firefly Diary - február 25. - PlayStation Vita

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)