Hirdetés

GTA: Chinatown Wars és Beaterator - iPhonera

|

Talán egyre kevesebben vannak, akik azt hangoztatják, hogy iPhonera nem jönnek ki komoly játékok.

Hirdetés

Akinek egy Grand Theft Auto: Chinatown Wars nem komoly, annak már semmi sem az - ősszel az iPhone totálisan teljes értékű játékkonzollá válik.

A Rockstar ugyanis bejelentette, hogy két játékát is piacra dobja majd iPhonera. Az egyik a Grand Theft Auto:Chinatown Wars, míg a másik a Beaterator nevű ritmusjáték.

Sam House a Rockstartól a következőképp nyilatkozott: "A Beaterator könníen elsajátítható játékmódja szinte eredetileg is Apple platformra teremtette a játékot (érdekesség, hogy a játék híre már kiszivárgott Jacqueta Wheeler szupermodellnek köszönhetően). A Chinatown Wars pedig tökéletesen illik az iPhonehoz és az iPOd Touch-hoz. Nagyon boldogok vagyunk, hogy az Apple új játékplatformjára is áthozhatjuk Liberty City ezen igen ambíciózus megvalósítását."

A Grand Theft Auto: Chinatown Wars nemrég került bejelentésre PSP-re, az iPhone változat a PSP grafikáját egyesíti majd a DS változat érintőképernyős kontroljával. Hogy a kettő mixéből valami jó jön majd ki? Nemsokára kiderül!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)