Hirdetés

Guardian Codex - a Square Enix bejelentette új mobilos RPG-jét

|

A mobil játékosok nemsokára egy új csodával pöröghetnek a Square Enix legújabb projektjének köszönhetően.

Hirdetés

A Square Enix bejelentette legújabb mobil címét, a Guardian Codex című többjátékos RPG-t, amit a Guardian Cross és Deadman's Cross csapata hozott össze. A sztori 2030-ban játszódik, ahol a birodalom és a lázadók küzdenek egymással.

A játékosok feladata az lesz, hogy becsatlakozzanak a Codex nevű virtuális világba, és ott keressék meg a Guardianokat, akikről az egész világ azt hiszi, hogy már kihaltak.

A sztoriról és a játékmenetről is egyaránt mesél a fenti trailer, amiből az is kiderül, hogy egyszerre akár hárman is összecsapatunk majd ellenfeleinkkel, így tényleg többjátékossá válik a kaland.

A játék hivatalos oldala már él, itt lehet részt venni az elő-regisztrációs programban, melynek keretei között in-game extrákat is kaphattok.

A Guardian Codex megjelenése 2016. őszére várható iOS-re és Androidra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)