Hirdetés

Guild Wars 2 programok iPhonera és okostelefonokra.

|

Nem, nem a klienst írják át iPhonera vagy okostelefonokra...

Hirdetés

Hanem azoknak a Guild Wars 2 rajongóknak készítenek programokat, akik olyankor is szeretnének "játékközelben" lenni, amikor épp nem játszanak.

A Guild Wars 2 fejlesztőcsapatának egy része az úgynevezett Extended Experience Team, amely olyan játékélményen dolgozik, ami nem kapcsolódik a számítógépedhez. Az okostelefonos guild Wars 2 segítségével megnézhetjük barátaink listáját, követhetjük őket a térképen, üzenhetünk nekik és mozoghatunk a világban a karaktereik segítségével.

Colin Johanson játékdizájner azt mondta, az Extended Experience Team nem áll meg itt - mielőtt megjelenik a játék, még jóval több funkciót programoznak az iPhone és okostelefon felhasználó Guild Wars 2 rajongók nagy örömére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)