Hirdetés

Gwent: Rogue Mage és még 10 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Megérkezett az új The Witcher játék, ami azoknak szól, akik szeretik a Gwentet, de nem akarnak más játékosokkal online játszani.

Hirdetés

Érdekes módon az amerikai IGN-en keresztül, különösebb felhajtás nélkül jelentette be szerdán a CD Projekt RED, hogy elkészült következő játéka, és csütörtökön már ki is adja, hivatalos közleményt és posztokat is csak aznap tett közzé. Ez nem jelenti, hogy titkolni akarná vagy nem tartja elég jónak: ha szeretitek a Gwentet vagy általánosságban a gyűjtögetős kártyajátékokat, adjatok neki egy esélyt.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Gwent: Rogue Mage (iOS, Android) - 3990 Ft / 3490 Ft

A The Witcher 3-ban megjelent minijátékot néhány évvel ezelőtt kiemelte a CD Projekt RED, jelentősen továbbfejlesztette, és lehetővé tette, hogy ne csak gépi ellenfelek, hanem más játékosok ellen mutassuk meg, hogy mi vagyunk a Gwent legjobbjai. Ugyanakkor a fejlesztők is felismerték, hogy vannak, akik szívesen kártyáznának, de nem akarnak online, másokkal játszani - így született meg a Rogue Mage, amiben több száz évvel Geralt születése előtt küzdhetünk meg válogatott ellenfelekkel Alzur, egy feltörekvő mágus szerepében. PC-re is elérhető.

További mobiljáték megjelenések

Acid Rain World - Gray Dawn (iOS, Android) - ingyenes

Chefy-Chef (iOS) - 799 Ft

Faty's Different World (iOS, Android) - ingyenes

Galaxy Keeper: Space Shooter (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)