Hirdetés

Mobilos változatot kap a H1Z1 és az EverQuest is

|

Úgy tűnik, hogy hamarosan egy újabb battle royale alkotással, illetve egy MMO-val bővül a telefonos piac.

Hirdetés

Több olyan PC-s és konzolos játék is van, amely valamilyen formában elérhető Androidra vagy iOS-re, elég csak például a PUBG-re vagy a Fortnite-ra gondolni. Ráadásul most kiderült, hogy valamikor a közeljövőben újabb címekkel is játszhatunk majd utazás közben.

Hirdetés

Új befektetőt szerzett magának a Daybreak Games, méghozzá a NantWorks képében, így létrejött a NantG Mobile, ami új játékok fejlesztésével is kiadásával foglalkozik majd. A kollaborációnak köszönhetően pedig nemcsak a H1Z1 fog megjelenni mobilokra, hanem az EverQuest nevű MMO is.

Azt még viszont egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen platformokon lesznek elérhetők ezek a játékok, és az is titok, hogy nagyjából mikor számíthatunk a megjelenésükre.

Ti játszotok valamelyikkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)