Hirdetés

Rio - ez lenne a Microsoft felhőalapú szolgáltatása?

|

Kiderült a neve a Microsoft pletykált szolgáltatásának, amellyel az Xbox 360-as címeket akár a PC-nken is játszhatnánk.

Hirdetés

Nemrég jött a pletyka, miszerint a Microsoft zárt ajtók mögött bemutatta a Gaikai-hoz hasonló felhő alapú streaming szolgáltatását, amelynek köszönhetően az Xbox 360-as játékokat - mint például a prezentációként használt Halo 4 - számítógépeken és mobilokon is lehet futtatni. És a sztori még folytatódik.

A CNET értesülései szerint ugyanis a Microsoft streaming újdonsága valóban létezik, sőt, már el is nevezték Rio-ra (korábban állítólag Ridgeway munkacímen futott). Azt is alátámasztották, hogy a redmondiak valóban prezentálták felhő alapú technológiájukat a szerencsés kiválasztottak előtt, tehát valószínűleg a Halo 4-es demonstráció is igazi volt.

Továbbá azt állítják, hogy az Xbox 360-as játékokat a Microsoft next-gen konzolján, az Xbox One-on is élvezhetjük majd a streaming segítségével. A cég hivatalos közleményéig mindez továbbra is csak szóbeszéd, de az újabb megerősítés jót tesz a közérzetünknek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)