Hirdetés

Hamarosan már PvP módban is játszhatjuk az egyik legnépszerűbb új Marvel-játékot

|

Jön a PVP Battle Mode, amiben megváltozik a játék célja.

Hirdetés

Nem véletlenül vihette haza a The Game Awardson a Marvel Snap a legjobb mobiljátéknak járó díjat. Alapvetően egy ingyenes, mobilos címről van szó, de a korai hozzáférésű verzió elérhet a Steamen is, szóval a PC-s pajtások sem maradnak ki a mókából. A játék mögött egyébként a 2018-ig a Blizzard sorait erősítő, és korábban a Hearthstone vezető dizájnereként dolgozó Ben Brode áll, szóval már ez is garanciát jelenthet sokak számára arra, hogy egy minőségi kártyajátékról van szó,

A Marvel Snap ugyanis egy végtelenül pörgős, szuperhősös gyűjtögetős kártyajáték, melyben kedvenc Marvel karaktereinket küldhetjük csatába. Gyakorlatilag három játékbéli helyszín közül kettőt kell dominálni a különféle lapokkal, ennyire egyszerű a recept.

Hirdetés

Hamarosan azonban kapunk egy teljesen új játékmódot is, január 31-én jön a PVP Battle Mode. Ebben mindkét játékos 10 életerőponttal kezd, a cél pedig értelemszerűen nem más, mint ellenfelünk HP-ját 0-ra csökkenteni. A több körből álló összecsapások során végig annál a paklinál kell maradnunk, amivel belefogtunk a meccsekbe, szóval érdemes nagyon figyelni. 

Mindezeken felül egyébként a legújabb frissítéssel bizonyos régebbi kártyák gyakoribbá válnak, ezekről a változtatásokról a hivatalos oldalon lehet részletesebben olvasni

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)