Hirdetés

Három iPad 2 keresi gazdáját

|

Nyomozz együtt a Battlestar Galactica hőseivel a Viasat6 játékában, s ha melléd szegődik a szerencse, akkor hazaviheted az egyik iPad 2 táblagépet.

Hirdetés

A Battlestar Galactica sci-fi sorozat hősei lesznek a segítségedre a Viasat6 csatorna játékában, melynek helyes megfejtői között 3 db iPad 2 tablet kerül kisorsolásra.



A játékban akkor tehetsz részt, ha csatlakozol a Viasat6 hivatalos Facebook csoportjához, és engedélyezed az Intergalaktikus Kódfejtő alkalmazást is.
Bár maga a játék július 27-én vette kezdetét, egészen az utolsó napig, augusztus 5-ig lehet csatlakozni (a korábbi bejegyzések között találsz utalásokat az előző napok szereplőinek kilétére) hozzá. A feladatod nem más, mint a Facebook oldalon közzétett információk alapján azonosítani naponta egy-egy szereplőt a sorozatból, majd megkeresni annak viasat6-os FB profilját, ahol egy kódot rejtő videó fogad.



Találd meg mind a 6 szereplőt, majd fejtsd meg a korábban engedélyezett alkalmazással a kódokat, s ha helyes a megfejtésed, akkor részt veszel az augusztus 8-án megtartott sorsoláson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)