Hirdetés

Három új játékkal bővül a Clash of Clans-univerzum

|

A Supercell új műfajokkal igyekszik kimaxolni a klánháborúkban rejlő lehetőségeket.

Hirdetés

Habár a 2012-ben megjelent Clash of Clans körüli őrület már rég elcsitulóban van, a finn fejlesztésű ingyenes mobiljáték még mindig a legjövedelmezőbb telefonos címek közé tartozik. Nem csoda hát, hogy a Supercell, illetve a stúdiót 2016-ban felvásárló Tencent szeretne minél többet kihozni a franchise-ból, amit most 3 új játék bejelentésével tettek nyilvánvalóvá.

Az újdonságok a Clash Quest, a Clash Mini, illetve a Clash Heroes nevet kapták a digitális keresztségben. Az első egy bossharcokkal fűszerezett, körökre osztott stratégia-kaland hibrid lesz, a második egy auto-battler a Clash-univerzumból ismert figurákkal, a harmadik pedig egy felülnézetes kooperatív dungeon-crawler.  

Hirdetés

A Clash Questet maga a finn stúdió készíti, a Clash Mini és a Clash Heroes viszont a Supercell Shanghai csapatától érkezik. Az új címeket leleplező blogposzt megjegyzi, hogy a munka még korai szakaszban jár, ám a fejlesztők már most szeretnének visszajelzéseket kapni a közönségtől, melyek súlyos következményekkel járhatnak a terveikre nézve.

"Úgy véljük, hogy a visszajelzéseitekkel ezek olyan remek játékokká válnak, amilyeneket a Clash rajongói megérdemelnek. De ha mégsem felelnek meg a kívánt normáknak, kinyírjuk őket és mással próbálkozunk."

-közli lazán a hivatalos bejegyzés. A Supercell egyúttal azt is leszögezte, hogy a bővítés nem befolyásolja a meglévő Clash-játékok, azaz a Clash of Clans és a Clash Royale fejlesztését, mivel az ezek mögött álló csapatok "100%-ban elkülönülnek" a spin-offok készítőitől. A közleményből ugyanakkor az is kiderül, hogy a CoC-hoz nem kapcsolódó projektek is formálódóban vannak, ám ezzel kapcsolatban semmilyen részletet nem árultak el a készítők.

Nagyon úgy fest hát, hogy a Supercell a honfitárs Rovio példáját követi, akik a 2009-es Angry Birds sikerét meglovagolva rengeteg madaras címmel árasztották el a világot a kirakóstól a szerepjátékon át a Mario Kart-klónig. Az öt Clash-játék persze még mindig elbújhat a 28 Angry Birds mögött, de ha így megy tovább, a végén még a CoC-ból is lesz moziváltozat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)