Hirdetés

Három új játékkal játszhatnak a Netflix előfizetői, és közel a negyedik

|

Egyre gyarapodik a Netflix játékkínálata, lassan már csak ezek miatt is érdemes lesz előfizetni.

Hirdetés

A Netflix bedugta a kislábujját a gaming piac tavába, ahol mobilos játékokat kínál az előfizetőknek. Az elmúlt hónapokban szépen lassan bővítgette a felhozatalát, és legutóbb három játék fejlesztőjével is sikerült leszerződnie.

Az újdonságok között egyébként egyszerűbb, konkrétan mobilokra szánt címek is szerepelnek, de olyan komolyabb cuccok is, mint például a Moonlighter.

Hirdetés

A most megjelent három játék a Dragon Up, a Townsmen - A Kingdom Rebuilt és a már említett Moonlighter. Előbbi egy egyszereplős móka, ahol sárkányokat kell gyűjtenünk a birodalom megmentéséhez, míg a Townsmen az azonos nevű stratégiai játék mobilos verziója. A Moonlighter egy RPG, amiben nappal egy boltot kell üzemeltetnünk, este pedig dungeonöket kell kitakarítanunk.

Május 31-én egy negyedik cím, az Exploding Kittens - The Game is csatlakozik a felhozatalhoz. A Robbanó cicák mobilos változata a Netflixen keresztül új kártyákat és egy új kiegészítőt is kap majd az Exploding Kittens sorozat apropóján (ami 2023-ban érkezik).

Ti szoktatok játszani a Netflixes cuccokkal?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)