Hirdetés

Harry Potter: Hogwarts Mystery - vannak, akik már kipróbálhatják

|

Megtörtént a soft launch. vagyis a szerencsések már letölthetik a legújabb Harry Potter játékot. Sajnos mi pont nem tartozunk közéjük.

Hirdetés

Hivatalosan ugyan még nem jelent meg a Harry Potter: Hogwarts Mystery, viszont Androidon egyes országokban már elérhető a játék. Sajnos úgy tűnik, hogy hazánk nem tartozik a szerencsés nemzetek közé. 

Hirdetés

A Google Play Store-ba felkerült "Unreleased", vagyis kiadatlan játékként a Harry Potter: Hogwarts Mystery, tehát a soft launchon már túl vagyunk. Az iOS felhasználók egyelőre teljesen kimaradtak, de sajnos az androidos eszközökkel rendelkezőknek is meg kell várniuk Magyarországon a hivatalos megjelenést, mivel többek között a mi régiónkat sem támogatja a mobiljáték most hozzáférhető változata. 

Az legalább kiderült a Harry Potter: Hogwarts Mystery adatlapjáról, hogy az alapvetően ingyenes játékban 1399 és 2799 forint közötti mikrotranzakciókra számíthatunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)