Hirdetés

Harry Potter: Hogwarts Mystery - újabb varázslós mobilos cím készül

|

Jövőre nem is egy Harry Potter játékban merülhetünk majd el nyakig, hiszen a Pokémon GO fejlesztőinek újdonsága mellett egy másik csapat is készül valami varázslatossal.

Hirdetés

Még mindig durván népszerű a Pokémon GO és nincs kétségünk afelől, hogy a Niantic következő projektje, a Harry Potter: Wizards Unite is nagyot fog szólni, de nem ez az egyetlen mobilos cím, ami a franchise alapján készül. 

Hirdetés

Egy Los Angeles-i stúdió, a Jam City ugyanis partnerséget kötött a Warner Bros. Interactive-val, hogy J.K. Rowling mágikus univerzuma alapján egy sztoriorientált szerepjátékot készítenek kifejezetten okostelefonokra, Harry Potter: Hogwarts Mystery címmel. Ebben a játékosoknak lehetőségük lesz megalkotni a saját varázslójukat, majd megtapasztalhatják vele, hogy milyen az élet tanulóként a Roxfortban. A játék során különféle órákon vehetünk majd részt, például sötét varázslatok kivédésén, bájitaltanon és a párbajszakkörön is - természetesen az összes ismert professzor is meg fog jelenni. 

A Harry Potter: Hogwarts Mystery - csakúgy, mint a Nianticos Harry Potter: Wizards Unite - valamikor 2018-ban jelenik meg iOS-re és Androidra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)