Hirdetés

Harry Potter: Hogwarts Mystery - még ebben a hónapban varázslótanonccá válhatunk

|

Hamarosan egy mobiljátékban térhetünk vissza Roxfort falai közé, ráadásul ismerős arcok és hangok fogadnak majd minket.

Hirdetés

Míg a Pokémon GO fejlesztőcsapata, a Niantic a kiterjesztett valóságra építve tervezi a saját Harry Potter játékát, addig a Los Angeles-i stúdió, a Jam City inkább a hagyományos utat választotta, hogy elkalauzoljon minket J.K. Rowling mágikus univerzumába. 

Hirdetés

Nemrég már belekukkanthattunk a sztoriorientált szerepjátékuk, a Harry Potter: Hogwarts Mystery játékmenetébe, amelyben a Roxfort új diákjaként órákra kell járnunk, barátokat szereznünk és varázslatokat elsajátítanunk, miközben legendás professzoroktól tanulunk. Most kiderült az is, hogy közülük sokat azok a színészek fognak szinkronizálni, akik eljátszották őket a Harry Potter filmekben is, így például újra hallható lesz Michael Gambon (Dumbledore), Maggie Smith (McGalagony), Warwick Davis (Flitwick), Gemma Jones (Madam Pomfrey), Sally Mortemore (Madam Irma Pince) és Zoe Wanamaker (Madam Hooch) is. 

Ami szintén fontos, hogy kiderült a megjelenési dátum: a Harry Potter: Hogwarts Mystery április 25-től lesz tölthető iOS -es és androidos készülékekre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)