Hirdetés

Végre mozgás közben is láthatjuk az új Harry Potter játékot

|

A Harry Potter: Hogwarts Mystery mobiljáték megkapta első előzetesét.

Hirdetés

Örülhetnek azok, akik mobilon szeretnének pörgetni olyan címeket, amik a népszerű Harry Potter-univerzumban játszódnak. Egyrészt ugyebár készül a Harry Potter: Wizards Unite nevezetű AR-játék, valamint a Jam City játékáról sem szabad elfeledkeznünk, a Harry Potter: Hogwarts Mystery címmel készül.

Hirdetés

Erről az utóbbiról tudunk mutatni most egy nemrég élesített előzetest. A játékban a Roxfort Varázsló és Boszorkányképző Szakiskola egyik tanulóját alakítjuk, aki épp csak most kapta meg a behívólevelét. Első tanéve során megfordul majd a jól ismert professzorok tanóráin, és olyan diákokkal együtt jár az iskolába, mint Nymphadora Tonks vagy Bill Weasley - ebből kiderül, hogy időben még Harry Potter tanévei előtt járunk. Sajnos azonban megjelenési dátummal továbbra sem tudunk szolgálni.

Ti ki fogjátok próbálni az új Harry Potter-játékot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)