Hirdetés

Már Magyarországon is játszható a Harry Potter: Wizards Unite

|

Meglepően hamar ideért a Niantic varázsvilágra épülő augmented reality játéka, eljött az utcai varázslók ideje.

Hirdetés

A Pokémon GO és az Ingress fejlesztéséért felelős Niantic pénteken kezdte el üzemezve kiadni a legfrissebb, Harry Potter világra építő AR alkalmazását, amelyre érthető módon nem kevés rajongó van rápörögve világszerte, így mindenki azon izgult, hogy vajon melyik etapban startol el hazájában a kiterjesztett valósággal operáló mobiljáték. A Wizards Unite először Amerikában és az Egyesült Királyságban jelent meg, aztán ma hajnalban hozzánk is befutott.

Hirdetés

Aki játszott a pokémonos mókával, az viszonylag hamar bele fog tanulni a játékmenetbe. Ezúttal nem zsebszörnyeket, hanem a világban szétszóródott tárgyakat, a tér-időben elveszett varázslókat és az időfolyamból kiszakadt eseményeket kell felkutatnunk, és visszavarázsolnunk az eredeti helyükre. A gyűjtögetéssel folyamatosan szinteződünk, új képességeket nyithatunk meg, és szabadidőnkben varázsitalokat is kotyvaszthatunk.

A térképen varázsenergia töltésére alkalmas kocsmák, varázsnövények termesztésére szolgáló üvegházak, és különböző kihívásokat kínáló erődök várják a világot járó varázslókat. A játékot ingyenesen letölthetitek az iOS-es és Androidos készülékekre.

Ti kipróbáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)