Hirdetés

Harry Potter: Wizards Unite - varázslós móka jön a Pokémon GO fejlesztőitől

|

Egészen izgalmas lehet a Niantic következő nagy dobása.

Hirdetés

A fejlesztők kezdeti hype lecsengése után sem hagyták magára a Pokémon GO-t, és a játékosok is még mindig szívesen gyűjtögetik a zsebszörnyeket, azonban hamarosan egy új rajongótábor szólít meg a stúdió.

Hirdetés

A Harry Potter: Wizards Unite lesz a Niantic új játéka, ám az alkotás címén és az abból kikövetkeztethető dolgokon kívül mindössze annyit tudunk egyelőre, hogy valamikor 2018-ban fog megjelenni. A csapat korábbi címeit tekintve valószínűleg ez is egy, kiterjesztett valóságra épülő móka lesz, és ismerve a Harry Potter-univerzumot, rengeteg mindenről szólhat majd, így megtippelni sem igazán tudjuk, mit kell majd benne csinálni.

Ti mit gondoltok, mitől lehetne sikeres egy ilyen Harry Potter játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)