Hirdetés

Hatalmas sikerrel indult a Final Fantasy VII battle royale spin-offja

|

Ha esetleg felmerülne a kérdés, hogy "mégis ki játszana egy mobilos Final Fantasy lövöldével", akkor jusson eszedbe az első néhány napos játékosszám.

Hirdetés

November 17-én jelent meg a Final Fantasy VII: The First Soldier mobiljáték, ami azon nyomban hatalmas sikerré vált. A játékot első napjaiban már több mint 1 millióan töltötték le iOS és Android készülékeikre, ennek örömére pedig a Square Enix mindenkinek kiosztott egy kis ajándékcsomagot.

Aki most bejelentkezik, az a következő néhány napban felmarkolhat három Shinra Pack Ticketet (extra játékbeli tárgyakhoz lehet hozzájutni velük), és két adag Chocobo kaját.

Hirdetés

A Final Fantasy VII: The First Soldier egy 75 fős battle royale, amiben megalkothatjuk saját Final Fantasy hősünket, akivel aztán a játékból ismerős fegyverekkel és mágiával harcolhatunk a túlélésünkért. Nem egy szuper bonyolult koncepcióról van szó, de a széria rajongóinak ez a jelek szerint itt és most megfelel.

Ugyan nagyon szépen nyitott a játék, de ez persze még önmagában még nem garantálja a hosszútávú sikert. A The First Soldier egy olyan piacra lépett be, ahol már kismillió battle royale cím próbál küzdeni a túlélésért, így egy indulási promóciónál jóval többre lesz szüksége a játékosainak megtartásához.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)