Hirdetés

Hatéves lett a World of Tanks Blitz, méretes frissítéssel és új móddal ünneplünk

|

137 millióan töltötték le eddig a World of Tanks rövidebb csatákat kínáló, elsősorban mobilos változatát.

Hirdetés

Nem csak a World of Tanks alapváltozata ünnepel évfordulót mostanában, hanem a World of Tanks Blitz is, a Wargaming pedig jó szokásához híven nagy bulit szervez. A ma megjelent 7.0-s frissítés szebb látványt garantál, új, magas szintű brit tankokat (FV 301, Tier VIII; Vickers Cruiser, Tier IX; Vickers Light 105, Tier X) ad, és ezzel még nem ér véget az örömködés.

Hirdetés

A fegyverek visszarúgásával, a dinamikus árnyékokkal, az ellenfelek járművei, valamint a különböző töltények által hagyott eltérő nyomokkal és frissített effektekkel igyekszik fokozni a Wargaming az élményt, július 9-től pedig egy új, korlátozott ideig elérhető játékmód jön Skirmish néven. Ebben két ötfős csapat kisebb pályákon mérkőzhet meg egymással.

Akik az évfordulós eseményt, melyben egy Tier VI-os P.43/06 Anniversario tankot kell legyűrni, június 19. és 29. között teljesítik, egyedi születésnapi profilt kapnak.

A Wargaming volt olyan jó, hogy felajánlott két kódot, melyek egyenként 6 hónapnyi prémium időt adnak. A leggyorsabb viszi őket, egy "Köszönöm"-öt várunk cserébe! (Legkésőbb augusztus 1-ig be kell váltani őket.)

BD7B-WYT8W-AKY7N
BD7C-KGMY9-MGD4A

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)