Hirdetés

Hearthstone - ebből is millió dolláros világbajnokság lesz

|

A következő évben induló versenyzők jóval nagyobb nyereményt fognak kapni, ami az eddiginél is jobban ösztönözheti a játékosokat, hogy a kártyajáték mestereivé váljanak.

Hirdetés

A 2015-ös Hearthstone bajnokságon, amit a BlizzCon-on tartottak, 250,000 dollárt osztottak szét a 16 versenyző között. Jövőre ennek az összegnek az négyszeresére számíthatnak a játékosok.


Ezzel együtt az Európai, Amerikai és Ázsiai-Csendes-óceáni térségi Season Championship események mindegyikén  100,000 dollárra emelték a nyereményalapot. A bajnokságba való bejutás szerkezetén is változtattak: a jövőben a profik sem feltétlen kerülnek be automatikusan egy-egy tornára, hanem a feltörekvő amatőrökkel egy szinten kezdenek, így több meccset kell majd lejátszaniuk az év során.

Ezenkívül a versenyek számát is megemelték, így a Heartstone szerelmesei rengeteg izgalmas tornát izgulhatnak majd végig a jövő év során. Kíváncsian várjuk, sikerül-e felküzdeni a sokak által bántott játékot az igazi eSportok szintjére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)