Hirdetés

Hearthstone - ezeket a lapokat nerfelik

|

A Blizzard végre megmutatta, melyik lesz az a 12 lap, amit nerfelnek a Whispers of the Old Gods megjelenésekor.

Hirdetés

Eddig nem sok lapot kellett megnyirbálnia a Blizzardnak, most azonban elérkezettnek látták az időt, hogy hogy tucat lapot is gyengítsenek.

A nerf egyértelműen a druidoknak fáj majd a legjobban, akiknek három olyan lapját is megnyirbálták, amik gyakorlatilag minden deck alapját képezték. Emellett az olyan anti-fun lapok manaköltségét is megemelték, mint az Ironbeak Owl vagy a Big Game Hunter, emellett pedig az aggro deckek által előszeretettel játszott Leper Gnome-Knife Juggler-Arcane Golem trió is kapott némi nerfet.

A Master of Disguise-t teljesen más okból kellett gyengíteni. Jelenleg senki nem játsza a lapot, a mechanizmus viszont meggátolja, hogy bizonyos új játékelemeket vezessenek be anélkül, hogy egy túl erős kombót hozzanak létre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)