Hirdetés

Hearthstone - íme a kombó, amivel negyed óráig húzódhat a köröd

|

Rengeteg őrült kombó létezik a Hearthstone-ban, de kevés nyújtja el közülük addig egy játékos körét, hogy még percekkel azután is futnak az animációk, hogy mindkét játékos hőse meghalt.

Hirdetés

Eddig is voltak mókás megoldások, amikkel egy általában maximum 70 másodpercig eltartó Hearthstone-kört sokkal hosszabbra el lehet nyújtani, a Grand Tournament megjelenésével pedig egy újabb kombó jelent meg, amivel sokkal tovább lehet húzni egy kört, mint amin még jól szórakozunk.

A The Optimistic Brit videóján látható kombó kulcsa a The Grand Tournament megjelenésével bekerült Dreadsteed nevű lap, aminek csupán egy életpontja van, viszont ahányszor csak meghal, egy másik példányt idéz magából. A Knife Juggler különleges képességével együtt, amivel minden megidézett minion után egyet sebez egy véletlenszerű ellenségre, ez elég erős lehet. Ráadásul a videóra vett meccsben az ellenfél (mivel ellopott párat a videós lapjai közül) szintén rendelkezett két (elég durván felbuffolt) Knife Jugglerrel és rengeteg Dreadsteeddel, a két játékos folyamatosan lelőtte egymás minionjait (amik persze újraidézték magukat), így amikor egyszer beindult a láncreakció, a kör nagyjából negyed óráig tartott, és még percekkel azután is pörgött, hogy mindkét hős életereje elfogyott.

Nektek egyébként melyik lap jött be legjobban az újak közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)