Hirdetés

Hearthstone: Heroes of Warcraft - máris gondot okoznak a kiegészítők?

|

A Hearthstone: Heroes of Warcraft fejlesztőinek egy komoly problémával kell megküzdeniük, ugyanis új tartalmak nélkül hamar megunják a kártyázást a veteránok, viszont az új játékosoknak egyre nehezebb lesz belekezdenie a gyűjtögetésbe.

Hirdetés

A Blizzard komolyan gondolja, hogy a Hearthstone: Heroes of Warcraft akár évtizedekig velünk lehet, de már most, nagyjából másfél évvel az eredeti megjelenés után is kezdenek gondokba ütközni az új tartalmak kiadásának kapcsán. A fejlesztés egyik vezetője egy videóban elmagyarázza, milyen kihívásokkal kell megbirkóznia a csapatnak.

Ben Brode, a Hearthstone egyik vezető dizájnere szerint abszolút érvényes az a rajongói visszajelzés, hogy az újabb és újabb lapok megjelenésével egyre nehezebb belekezdeni a kártyajátékba, ez pedig egy valós probléma, hiszen nem szeretnék elriasztani az új játékosokat sem. Ez viszont azért is baj, mert a kiegészítők folyamatos kiadására szüksége van a csapatnak, hogy folyamatosan új paklik és új kombók jelenhessenek meg, és a veteránokat is folyamatosan újdonságokkal, és egy változó metával szórakoztathassák.

Viszont a fejlesztőknek ezzel is nagyon óvatosan kell bánniuk, ugyanis ha az egyetlen dolog, amivel izgalmassá tehetik az új tartalmakat, az a korábbiaknál erősebb kártyák kiadása (amit a rajongókkal együtt a fejlesztők is valós problémának éreznek jelenleg), akkor a Hearthsone-ban egyre erősebb lesz mindenki, a régi lapok pedig rendkívül gyorsan el fognak értéktelendeni. "Szóval egy ilyen furcsa 22-es csapdájába kerültünk, és rengeteg játékos felismerte, hogy ez problémát jelent a Hearthstone-ban, és igazuk is van. (...) ez egy olyan dolog, amit meg kell oldanunk a játék hosszútávú egészségének érdekében (...) és ezek azok a problémák, amikről a Hearthstone-csapattal is rengeteget beszéltünk, (...) és szeretnénk megtalálni a tökéletes megoldást rájuk, ha létezik ilyen" - mondta Brode.

Nektek hogy tetszett a kiegészítők megjelenésének ritmusa?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)