Hirdetés

Hearthstone - megjelent okostelefonokra

|

Mától végre iPhone-ra és androidos telefonokra is elérhető a Hearthstone: Heroes of Warcraft.

Hirdetés

Jaj, mióta várjuk már ezt. A Heartstone iPadre tavaly április, androidos táblagépekre pedig tavaly december óta elérhető, de a Blizzard semmi konkrétumot nem tudott mondani azzal kapcsolatban, hogy a kisebb képernyőkre optimalizált változat mikor jelenik meg.

Nos, ma megjelent, és már tölthetitek is az iTunes App Store-ból vagy a Google Play-ről. A játék ezen változatának kezelőfelületét teljesen áttervezték, hogy igazodjon a kis képernyőkhöz, és azokon is kényelmesen kezelhető legyen. Természetesen a korábbi felhasználói fiókját mindenki használhatja, eredményei és paklijai megmaradnak, illetve továbbra is lehetőség van a PC-sekkel, a Mac-esekkel, valamint más hordozható készüléken játszó játékosokkal mérkőzni. A kiadó azt is bejelentette, hogy mindenki, aki mobilon vagy táblagépen viszi végig a Hearthstone-t, egy Classic kártyacsomagot kap ajándékba. Irány játszani!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)