Hirdetés

Hearthstone - megjelent táblagépekre

|

Megjött a Blizzard gyűjtögetős kártyajátékának mobilos változata. Úgy-ahogy.

Hirdetés

Már egész jól el lehetett merülni a Hearthstone PC-s és Mac-es változatában, épp itt az ideje, hogy a játékot az útra is magunkkal vihessük.

Régóta tudtuk, hogy készül a Hearthstone iOS-es, androidos és Windows Phone-os kiadása, de ahogy a mobilos játékok esetében ez legtöbbször lenni szokott, megjelenési dátumot most adtak meg. Ugyanakkor minden előzetes jel nélkül felbukkant a soft launch zónákban, azaz az ausztrál, az új-zélandi és a kanadai App Store-ban az iPades Hearthstone, ami azt jelenti, hogy létezik belőle közel végleges verzió, de valamilyen megfontolásból még nem indítják útjára a világ minden pontján. Nem kizárt, hogy holnap már mindenhol letölthető lesz, de az androidosoknak és Windows Phone-osoknak egy picit várni kell még.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)