Hirdetés

Hearthstone - mindenki rávetette magát a kiegészítőre

|

Tegnap indult el hivatalosan is a Hearthstone legújabb kiegészítője, és nem meglepő módon szinte mindenki kíváncsi volt az új lapokra.

Hirdetés

Bár a legújabb Tavern Brawlnak köszönhetően már a múlt hétten kipróbálhattunk néhány lapot működés közben, a The Grand Tournament csak tegnap nyílt meg teljesen. A kiegészítő természetesen a napi 1-2 meccset toló játékosokat is bevonzotta, csuklottak is a szerverek rendesen.

Az eseményt természetesen szinte mindenki streamelte, volt, aki több száz pack kinyitásával ünnepelte a rajtot, így azok sem maradtak ki teljesen, akik a nagy roham miatt nem jutottak be a szerverekre. A Blizzard igyekezetett mihamarabb orvosolni a problémát, így nem sokkal később már gyakorlatilag mindenki asztalhoz ülhetett.

Az új lapok természetesen azonnal szültek pár új decket is, így útjára indult a Midrange Totem Shaman, a Chillmaw-ra építő Freeze Mage, a Malygos Rogue, vagy épp az új Demon Lock. Kíváncsian várjuk, hogy hogyan alakul majd át a meta a következő hetekben.

Ti nyitottatok már valami valami izgalmasat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)