Hirdetés

Hearthstone - nem igaz, hogy te sosem nyitsz legendary-t

|

Sokan panaszkodnak arra, hogy ők bizony már több száz csomagot kinyitottak, de sosem volt bennük legendary lap. Most kiderült, hogy ez lehetetlen.

Hirdetés

Mint az élet minden területén, ahol szerepet játszik a szerencse, a Hearthstone-ban is vannak olyanok, akik kicsit jobban nyitnak, és olyanok is, akik csak nagyon ritkán bontanak legendary lapokat. De tényleg létezik, hogy valaki már 300 paklit kibontott, de egyetlen legendary sem volt benne?

Rengetegen szerették volna kideríteni, hogy van-e valamilyen mechanizmus a paklikban található lapok eloszlása mögött, és a jelek szerint most sikerült is megfejteni a titkot. A Hearthsim olvasói több mint 15 ezer pakkot nyitottak ki, az adatokat kielemezve pedig kiderült, hogy nem tudsz kibontani 40 csomagot úgy, hogy ne legyen benne legalább egy legendary lap, míg lilát húsz csomagonként talál biztosan az ember.

Ez a beépített számláló régiónként és paklitípusonként független, így ha kinyitottál mondjuk 30 Classic és 20 GvG csomagot legendary nélkül, akkor érdemes Classic-ot nyitni, hiszen a következő 10 nyitásban biztosan lesz legendary. A nyitási statisztikákat kielemezve egyébként az is kiderült, hogy harminc "üres" pakli után nő meg jelentősen az esélye annak, hogy legendary lap legyen a csomagban. A részletes statisztikáért látogassatok el a Redditre! Az sajnos nem derült ki, hogy ez a bűvös szám a TGT-vel került-e be a játékba, vagy már korábban is létezett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)