Hirdetés

Hearthstone: Whispers of the Old Gods - ezeket a lapokat mutatták be eddig

|

Lassan de biztosan közeledünk a Hearthstone következő kiegészítőjének megjelenéséhez, amelyből már közel 30 lapot megmutattak a készítők.

Hirdetés

A Whispers of the Old Gods érkezése jelentősen felkavarja majd a Heartstone metát, és nemcsak azért, mert több mint 130 új lappal bonyolítja meg a játékot, hanem azért is, mert bevezetésre kerülnek a formátumok, így a hivatalos versenyekről eltűnnek majd GvG és Naxx lapok.

A Whispers of the Old Gods egy kifejezetten tematizált csomag, amely 4 Ősi Isten köré épül, akik több követőt is kapnak (C'Thun például 16-ot), amelyek csak ezeket a lapokat buffolják. Ebből adódóan valószínűleg számos új deckkel találkozunk majd, azonban mivel a legendary-k nélkül nem sokat érnek ezek a lapok, az arénában nem is választhatjuk majd őket.

Az eddig bejelentett 27 lap közt vannak gyengébb és erősebb lapok is, egyelőre inkább a control oldalon, úgyhogy kíváncsian várjuk, milyen meglepetéssel tud még szolgálni a Whispers of the Old Gods. N'Zoth-nak én így előre odaítélem a Dr. 10 nevet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)